Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

imageframeeoi-01epaggelmatikos

CITYHILL LUXURY APARTMENTS

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Ξενοδοχείο

Νεοχωρόπουλο,Ιωάννινα
Περιγραφή

Πολυτελής διαμονή όλο τον χρόνο

Καλωσορίσατε στο City Hill Luxury Apartments, την κορυφαία επιλογή για διαμονή στα Ιωάννινα! Είμαστε εδώ για να σας φιλοξενήσουμε, στο νεόδμητο κατάλυμα που άνοιξε τις πύλες του το 2023, σε αυτήν την όμορφη και ιστορική πόλη της ηπειρωτικής Ελλάδας, προσφέροντας σας μια αξεπέραστη εμπειρία διαμονής. Αν αναζητάτε ένα ποιοτικό κατάλυμα στα Ιωάννινα, είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαμονή σας μοναδική!

Οι πολυτελείς σουίτες και ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας στο City Hill Luxury Apartments αποτελούν την ιδανική επιλογή για την διαμονή σας. Μείνετε κοντά στο κέντρο της πόλης, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα που προσφέρει η τοποθεσία μας στην περιοχή Νεοχωρόπουλο.

Διαμονή & Παροχές

Στην υποδοχή μας, θα συναντήσετε ένα επαγγελματικό και φιλόξενο προσωπικό, έτοιμο να σας υποστηρίξει με οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία χρειαστείτε. Αν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε την περιοχή, μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου, για να μπορέσετε να απολαύσετε όλα όσα η περιοχή έχει να προσφέρει.

Το City Hill Luxury Apartments αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό διαμονής στα Ιωάννινα! Βρισκόμαστε σε μια καταπράσινη τοποθεσία, μόλις 4χλμ. μακριά από το κέντρο της πόλης και μόλις 800 μέτρα από το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Το City Hill Luxury Apartments είναι ο τέλειος προορισμός για να ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, προσφέροντας όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

Ιδανική διαμονή στα Ιωάννινα

Όταν φτάσετε στο κατάλυμα, θα έχετε πρόσβαση σε δωρεάν υπόγειο πάρκινγκ, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Το κατάλυμα περιλαμβάνει:

* 3 Σουίτες (4 ατόμων)

* 11 Διαμερίσματα (2+1 ατόμων)

Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν ξεκούραστες στιγμές, με φόντο την μαγευτική ομορφιά του τοπίου και την αίσθηση πλήρους αυτονομίας.

Εξοπλισμένα δωμάτια για άνετη διαμονή

Τα πολυτελή διαμερίσματα στο κατάλυμα City Hill Luxury Apartments στα Ιωάννινα, αναδεικνύουν υψηλή κομψότητα και εκλεπτυσμένο στυλ, προσφέροντας αναμφίβολα άνεση και λειτουργικότητα με πλήρη εξοπλισμό και μοντέρνα επίπλωση. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές, ψυγείο, καφετιέρα με επιλογές δωρεάν καφέ και φακελάκια τσαγιού, βραστήρα και τοστιέρα, προσφέροντας σας την ευελιξία να ετοιμάσετε τα γεύματά σας ακριβώς όπως επιθυμείτε. Αυτό σας παρέχει την ελευθερία και την απόλυτη απόλαυση της διατροφής, είτε είστε μόνοι είτε με την οικογένειά σας.

Τα δωμάτιά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα για να σας προσφέρουν εξαιρετική ευκολία και άνεση κατά τη διαμονή σας.

Εμφανίσεις
525
Φωτογραφίες
1.jpg
2.jpg
3.jpg
7.jpg
6.jpg
Χάρτης