Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΚΟΜΒΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

KOMBOS
Δραστηριότητα:

Έπιπλα Γραφείου - Εξοπλισμός Ξενοδοχείων - Επιχειρήσεων 

Οδός: 7ο χλμ. Ιωαννίνων - Αθηνών
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651555335
Κινητό Τηλ.: 69477260427
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η οργάνωση της εταιρίας αποτελείται από τα τμήματα: - Έρευνας και Ανάπτυξης νέων προϊόντων - Σχεδιασμού - Παραγωγής - Λιανικής και Χονδρικής πώλησης - Εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών.

Η γκάμα των προϊόντων που διαθέτει αποτελείται από έπιπλα γραφείου διευθυντικά, έπιπλα γραφείου εργασίας, γραφεία συνεδριάσεων, συστήματα γραφείων υποδοχής (reception desks), καθίσματα γραφείου διευθυντικά, καθίσματα γραφείου εργασίας, καρέκλες γραφείου υποδοχής, συστήματα καθισμάτων συνεδρίου, καναπέδες διευθυντικών γραφείων και καναπέδες γραφείων υποδοχής.

Το εργοστάσιο παραγωγής και η διοίκηση της εταιρίας είναι εγκατεστημένα στην Βέροια σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων – εκθέσεων σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Βέροια, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με αποκλειστικό δίκτυο αντιπροσώπων πανελλαδικά.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  

Η εξειδικευμένη ομάδα συναρμολόγησης και εγκατάστασης επίπλων γραφείου που διαθέτει η εταιρία KOMBOS, αναλαμβάνει την προσεκτική μεταφορά και άψογη εγκατάσταση των επίπλων γραφείου στον δικό σας χώρο, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία.  

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η συνέπεια στην κορυφαία ποιότητα επίπλων γραφείου που κατασκευάζουμε.  

Έντυπη καταχώρηση: thumb_κομβοσ3
Χάρτης:
Εμφανίσεις: 848
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα