Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

NODUS

nodus-ad-eoi-1
Δραστηριότητα:

Υπηρεσίες Πληροφορικής & Διαδικτύου 

Οδός: Οπλ. Πουτέτση 5
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651070001
Website: www.nodusit.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Nodus
Περιγραφή:

Η Nodus είναι μια σύγχρονη εταιρία με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις στον κλάδο της πληροφορικής, με έδρα τα Ιωάννινα, η οποία δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε υπηρεσίες διαδικτυακής προβολής και προώθησης.

Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε υπηρεσίες σχετικά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, την ανάπτυξη συστημάτων κρατήσεων & διαδικτυακών εφαρμογών, στο digital marketing καθώς και τον γραφιστικό σχεδιασμό όπως την δημιουργία λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας.

Η συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθούμε από την ανάλυση των απαιτήσεων, τον σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και την παράδοση του κάθε project κάνει και την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σύνολο των αναγκών κάθε επιχείρησης όσον αφορά την διαδικτυακή της παρουσία και όχι μόνο, από τον σχεδιασμό λογοτύπου & εταιρικής ταυτότητας, τον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας ολοκληρωμένης Online παρουσίας μέχρι και την προώθηση στη Google και στα Social Media.

 Σκοπός μας η παροχή των αποδοτικότερων και ποιοτικότερων διαδικτυακών λύσεων βασισμένες στην καινοτομία, στην λειτουργικότητα και στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 921
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα