Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

nodusfb

NODUS

Υπηρεσίες Πληροφορικής & Διαδικτύου 

Γ. Παπανδρέου 18,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η Nodus είναι μια σύγχρονη εταιρία με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις στον κλάδο της πληροφορικής, με έδρα τα Ιωάννινα, η οποία δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε υπηρεσίες διαδικτυακής προβολής και προώθησης.

Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε υπηρεσίες σχετικά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, την ανάπτυξη συστημάτων κρατήσεων & διαδικτυακών εφαρμογών, στο digital marketing καθώς και τον γραφιστικό σχεδιασμό όπως την δημιουργία λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας.

Η συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθούμε από την ανάλυση των απαιτήσεων, τον σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και την παράδοση του κάθε project κάνει και την διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σύνολο των αναγκών κάθε επιχείρησης όσον αφορά την διαδικτυακή της παρουσία και όχι μόνο, από τον σχεδιασμό λογοτύπου & εταιρικής ταυτότητας, τον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας ολοκληρωμένης Online παρουσίας μέχρι και την προώθηση στη Google και στα Social Media.

Σκοπός μας η παροχή των αποδοτικότερων και ποιοτικότερων διαδικτυακών λύσεων βασισμένες στην καινοτομία, στην λειτουργικότητα και στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής.

Υπηρεσίες : 

- Κατασκευή Ιστοσελίδων

- Κατασκευή E-shop

- Digital Marketing

- Φιλοξενία Ιστοσελίδων

- Σχεδιασμός Λογοτύπου - Εταιρική Ταυτότητα

- Συμβουλευτική - Τεχνική Υποστήριξη

Εμφανίσεις
3372
Φωτογραφίες
new_banner.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα9:00 - 17:00
Τρίτη9:00 - 17:00
Τετάρτη9:00-17:00
Πέμπτη9:00 - 17:00
Παρασκευή9:00 - 17:00
Σάββατο-
Κυριακή-