Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΚΟΜΒΟΣ

Δραστηριότητα:

Εξοπλισμός Καταστημάτων - Έπιπλα Γραφείου

Οδός: 7ο χλμ Ιωαννίνων - Αθηνών
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651555335
Κινητό Τηλ.: 6947260427
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Τα ποιοτικά και μοντέρνα έπιπλα γραφείου είναι η βασική δραστηριότητα της KOMBOS από το 1996. Μεγάλη ποικιλία, διαθέτουμε επίσης και για είδη όπως καρέκλες, καθίσματα και πολυθρόνες για εργασιακούς χώρους, σε χαμηλές τιμές

Τα έπιπλα γραφείου είναι ελληνικά και παραγωγής μας από το ιδιόκτητο εργοστάσιο επίπλων που εδρεύει στην Βέροια. Διαθέτουμε έκθεση στην Αθήνα, ενώ εξυπηρετούμε κάθε πελάτη:

- στην Ελλάδα
- στην Κύπρο
- αλλά και σε κάθε χώρα του εξωτερικού

Παρακολουθούμε τις τελευταίες διεθνείς τάσεις και προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοποριακού σχεδιασμού στα έπιπλα γραφείου αλλά και σε καρέκλες, εφαρμόζοντας όλα τα σύγχρονα υλικά όπως ξύλο, μέταλλο, γυαλί κ.λπ.

Η φιλοσοφία της επιχείρησης μας KOMBOS έπιπλα γραφείου, είναι να είμαστε ευέλικτοι και να ικανοποιούμε κάθε ανάγκη και απαίτηση για σύγχρονο, ποιοτικό αλλά και οικονομικό εργασιακό χώρο, παρέχοντας πολυάριθμους συνδυασμούς σε έπιπλα γραφείου, καρέκλες γραφείου, πολυθρόνες, καθίσματα και καναπέδες γραφείου, μέσω της επιλογής σχεδίων – υλικών – χρωμάτων.

Τα προϊόντα KOMBOS διατίθενται έτοιμα για τοποθέτηση στις διαστάσεις που απαιτεί ο κάθε χώρος ακόμη και σε ειδικές κατασκευές.

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, την Αθήνα, τη Βέροια και ολόκληρη την Ελλάδα.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 640