Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ACTIVE NATURE

gopr0497-1
Δραστηριότητα:

Εναλλακτική μορφή τουρισμού (EXTREME SPORTS)

Οργάνωση υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων

Οδός: 21ης Φεβρουαρίου 173
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 6937667799, 6987111398
Facebook: Active Nature
Περιγραφή:

Η ACTIVE-NATURE είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εναλλακτικής μορφής τουρισμού (EXTREME SPORTS) στην ΕΛΛΑΔΑ.

Η κεντρική βάση της εταιρίας βρίσκεται στα Ιωάννινα και η ίδρυσή της υπολογίζεται στα μέσα του έτους 2008. Ο ιδρυτής της εταιρείας αυτής είναι ο Χρήστος Νικολάου ο οποίος είναι πανελλήνιος πρωταθλητής κανόε-καγιάκ, μέλος Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας από 1997 έως και σήμερα, 4ος σε πανευρωπαϊκό κύπελλο καγιάκ και 2 αργυρά μετάλλια σε παγκόσμια meeting 2009 Ιταλία(savona) και 2012 Ελβετία(Rapperswil) μέλος προολυμπιακής ομάδας 2004-2008 ,προπονητής κανόε-καγιάκ άγριων-ήρεμων νερών πιστοποιημένος από την Γ. Γραμματεία Αθλητισμού , προπονητική εμπειρία στο Ναυτικό Όμιλο Παμβώτιδος 2008 έως και σήμερα, πιστοποιημένος οδηγός της διεθνής ομοσπονδίας rafting(i.r.f.), διασώστης άγριων νερών rescue 3 international, πτυχίο ναυαγοσώστη (Ε.Ν.Α.Κ.) δίπλωμα σχολής canyoning 1ου επιπέδου πιστοποιημένο από σπηλαιολογική ομοσπονδία Eλλάδος, Ελληνικός Σύλλογος Εξερεύνησης Φαραγγιών (Ε.Σ.Ε.Φ), σχολή Ερυθρού Σταυρού πρώτων βοηθειών.

Οι συνεργάτες της Αctive-nature είναι εξειδικευμένοι πλήρως ,καταρτισμένοι και εξαιρετικά έμπειροι με την δραστηριότητα που θα επιλέξετε.

Κυρίως οι πιο πολλές δραστηριότητες του rafting, parapente, canyoning, kayak γίνονται στις περιοχές των Ζαγοροχωρίων και Τζουμέρκων Ιωαννίνων. Σε αυτά τα μέρη έχουμε δημιουργήσει βάσεις αποδυτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η εταιρία ξεκίνησε να αναπτύσσει αθλητικές διαδρομές στη φύση (Ράφτινγκ, Canyoning, Ιππασία, Κανόε Καγιάκ, Πεζοπορία, Aλεξιπτωτο πλαγιάς (parapente), Αναρρίχηση, hydrospeed, τοξοβολία, mountain bike, sea-kayak, ποδηλασία, Ski βουνου), δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς επισκέπτες της περιοχής να γνωρίσουν το φυσικό κάλος της Ηπείρου.

Η Ελλάδα είναι ιδανικός προορισμός για ταξίδια περιπέτειας εναλλακτικού τουρισμού και Ήπειρος έχει τις δυνατότητες να αναπτυχθούν όλα τα παραπάνω extreme sports.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 820
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα