Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

KOMMOTIRIAKI

11998909_1655388854747079_8927018715393191806_n
Δραστηριότητα:

Είδη Κομμωτηρίου - Κουρείου

Οδός: Φώτου Τζαβέλλα 23
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651023244
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Kommotiriaki
Περιγραφή:

Η ιστορία της εταιρίας μας ξεκινάει το 1995, όταν ανοίγει το πρώτο κατάστημα χονδρικής-λιανικής πώλησης ειδών κομμωτηρίου στα Ιωάννινα. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει μία εταιρία εξειδικευμένη σε προϊόντα κομμωτηρίου και αισθητικής στην περιοχή της ΒΔ. Ελλάδος.

Οι εξελίξεις στην αγορά του κομμωτηρίου στις αρχές της νέας χιλιετίας, βρήκαν τη ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑΚΗ εφοδιασμένη με γνώση, εξειδίκευση και υποδομή για να αντεπεξέλθει στις μεγάλες απαιτήσεις των κομμωτών. Το 2002 εγκαινιάστηκε το δεύτερο κατάστημα ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑΚΗΣ, μια ενέργεια που επέδρασε καταλυτικά στη μετέπειτα πορεία της εταιρίας.

Και έπεται συνέχεια...

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει κέντρο τον επαγγελματία κομμωτή, καθώς κάθε πρωτοβουλίας μας προσβλέπει στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναζητήσεων του...

Το χαρακτηριστικό της εταιρίας μας, είναι η αγάπη και το πάθος για αυτό που υπηρετούμε, το χώρο του κομμωτηρίου. Ο καθένας από τη θέση του, φροντίζει να είναι συνεχώς ενημερωμένος και γνώστης του αντικειμένου που διαχειρίζεται, ώστε να είναι πάντοτε ταυτισμένος με τις εξελίξεις. Η επιπλέον ενημέρωση από διεθνείς εκθέσεις ανά τον κόσμο, προσδίδουν ιδιαίτερη ικανότητα στους ανθρώπους μας για την εκτέλεση των δραστηριοτήτων μας. Αυτή η ποιοτική υπεροχή του ανθρώπων της εταιρίας μας δημιουργεί ένα πλεονέκτημα για τους πελάτες μας.

Έτσι οι δραστηριότητές μας διευρύνονται και επεκτείνονται διαρκώς προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων κομμωτηρίου και αισθητικής.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1764
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα