Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

IPIROTRANS - ΤΝΤ

2
Δραστηριότητα:

Ταχυμεταφορές Εγγράφων & Αντικειμένων - Courier

Οδός: Γ. Παπανδρέου 42
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651039777
Fax: 2651039779
Facebook: ipirotrans
Περιγραφή:

Η εταιρεία IPIROTRANS, που εδρεύει στα Ιωάννινα και αποτελεί όνομα-εγγύηση στο χώρο των ηπειρωτικών ταχυμεταφορών και των υπηρεσιών courier, επί 20 συναπτά έτη.

Στην εταιρεία IPIROTRANS διαθέτουμε υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων, στοχεύοντας πάντα στην άριστη εξυπηρέτηση των πελάτων μας. Ο υπερσύγχρονος στόλος και η εμπειρία του έμπιστου προσωπικού μας συμβάλλουν στην επιτυχή και άμεση διεκπεραίωση όλων των ταχυμεταφορών που αναλαμβάνουμε, εσωτερικού και εξωτερικού. Πραγματοποιούμε αξιόπιστες αεροπορικές και οδικές μεταφορές, όπου εσείς επιθυμείτε, αποδίδοντας πάντα τα μέγιστα των δυνατοτήτων μας. Εντός της Ηπείρου, παρέχουμε τη δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης, για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας συγκαταλέγεται η απόλυτα ασφαλής μεταφορά χρημάτων, σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο!
Απευθυνθείτε στην εταιρεία IPIROTRANS, για πραγματικά αξιόπιστες και υπεύθυνες ταχυμεταφορές εσωτερικού και εξωτερικού, στις πλέον φιλικές τιμές της αγοράς. Αποστείλετε γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια δέματα, έγγραφα και παντός τύπου φορτία, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!
Επωφεληθείτε των εγγυημένων υπηρεσιών courier που μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε, προσβλέποντας στη διατήρηση του κλίματος εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας. ​ Επικοινωνήστε μαζί μας, για να καλύψουμε, άμεσα, και τις δικές σας ανάγκες για ταχυμεταφορές.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3047
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα