Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

HVAC - ΜΗΤΣΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

HVACFB
Δραστηριότητα:

Μηχανολόγος Μηχανικός

Οδός: Παπανδρέου 106
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651020520
Κινητό Τηλ.: 6948544652
Website: www.hvacgroup.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η HVAC Systems & Solutions με έδρα τα Ιωάννινα και με εμπειρία των στελεχών της από το 1996 στον σχεδιασμό, την μελέτη, την κατασκευή και την aftersales υποστήριξη Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, είναι σε θέση να σας προσφέρει ολοκληρωμένες Ενεργειακές Λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς.

Η HVAC Systems & Solutions στην νέα της Έκθεση πρωτοπορεί, δημιουργώντας ένα Κέντρο Εξοικονόμησης Ενέργειας, Εκπαίδευσης και Επίδειξης, με εγκατεστημένα και σε πλήρη λειτουργία, σύγχρονα Ενεργειακά συστήματα θέρμανσηςΚλιματισμούΚτηριακού αυτοματισμούΗλιοθερμίας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία καινοτόμων έργων, ενεργειακά αποδοτικών, ποιοτικών και αξιόπιστων, που ενσωματώνουν νέες φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και παρέχουν στον χρήστη εξοικονόμηση ενέργειας, μεγάλο βαθμό άνεσης και ποιότητα ζωής.

Η HVAC Systems & Solutions συνεργάζεται με τους κορυφαίους παγκοσμίως κολοσσούς μηχανημάτων και εξοπλισμού παρέχοντας πλειάδα λύσεων που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας σε όλο το εύρος των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών.

Με την εμπιστοσύνη τους ορίζοντας μας ως κέντρο εξοικονόμησης ενέργειας μας έχουν τιμήσει:

  1. Η Γερμανική εταιρεία Rotex μέλος της Daikin group, στους τομείς θέρμανσης (αντλίες θερμότητας, λέβητες, ζεστά νερά χρήσης, ενδοδαπέδια θέρμανση) και ηλιοθερμίας
  2. Η Samsung στους τομείς θέρμανσης και κλιματισμού
  3. Η βέλγικη εταιρεία jaga θερμαντικών σωμάτων χαμηλών θερμοκρασιών
  4. Και η Toshiba – Carrier ως σημείο πώλησης των προϊόντων της

Η εμπιστοσύνη, η τεράστια διαθέσιμη γκάμα προϊόντων αλλά και η υποστήριξη των εταιριών αυτών παράλληλα με την δική μας εμπειρία, μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες  υψηλής ποιότητας με αντοχή στο χρόνο  ειδικά σχεδιασμένες για σας.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 510