Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΑΓΟΡΑΣ ΛΑΖΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

 2
Δραστηριότητα:

Ξυλουργικές Εργασίες

Οδός: ΒΙ.ΠΕ.
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651003160
Κινητό Τηλ.: 6945805822, 6945718892
Fax: 2651003159
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Αγόρας
Περιγραφή:

Η εταιρεία μας “Αγόρας” η οποία εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείτε στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών, η οποία στηρίζεται στην αξιοπιστία και την εργατικότητα. Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών, έχουμε αποκτήσει εξειδίκευση σε κάθε είδους ξύλινη κατασκευή για το σπίτι σας αλλά και για κάθε χώρο.

Κατασκευάζουμε ξύλινες εσωτερικές σκάλες, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες και ειδικές ξυλουργικές κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής που εναρμονίζονται απόλυτα με τον χώρο σας και τον αναδεικνύουν, προσφέροντάς του την “ζεστασιά” του ξύλου.

Όλες οι κατασκευές μας πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας τα καλύτερα, υψηλής ποιότητας υλικά και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από μηχανισμούς, σχέδια και χρώματα στις καλύτερες τιμές.

Με βάση τις ανάγκες και τις δικές σας απαιτήσεις αλλά και του χώρου σας καθώς και με την βοήθεια ηλεκτρονικών σχεδιαστικών προγραμμάτων, μπορούμε να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί τις κατασκευές που επιθυμείτε και να τις προσαρμόσουμε στα μέτρα σας.

Αναλαμβάνουμε ξύλινες κατασκευές σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια, με στόχο να ικανοποιήσουμε τόσο τις πιο απλές όσο και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες. Έπειτα κατασκευάζονται και τοποθετούνται με ιδιαίτερη προσοχή στο χώρο σας από την έμπειρη ομάδα μας.

Στόχος μας είναι η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Υπηρεσίες

- Ξύλινες Σκάλες 
- Έπιπλα Κουζίνας 
- Ντουλάπες
- Πόρτες
- Ειδικές Ξυλουργικές Κατασκευές 

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα: 09:00 - 17:00 με Σάββατο: 09:00 - 17:00
Κυριακή: Κλειστά

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 922
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα