Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

2Bengineers

2B-engineers-karta
Δραστηριότητα:

Τεχνικό Γραφείο

Μπούγιας Ι. Πέτρος

MSc, Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός (Α.Π.Θ.) - Μελετητής

Μπακόλα Ηλιάνα

MSc, Πολιτικός Μηχανικός (Πολυτεχνείο Πατρών) - Εργολήπτρια

Οδός: Γ. Καλούδη 5
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651030456
Κινητό Τηλ.: 6976402367
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: 2Bengineers
Περιγραφή:

Το Τεχνικό Γραφείο 2Bengineers δημιουργήθηκε το 2010 με έδρα τα Ιωάννινα, όταν ένωσαν τις δυνάμεις τους ο Μπούγιας Ι. Πέτρος (MSc, Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός) και η Μπακόλα Ηλιάνα (MSc, Πολιτικός Μηχανικός) με στόχο την παροχή ολοκληρομένων υπηρεσιών: στην αποτύπωση, καταγραφή, σχεδίαση, κατασκευή, αλλά και τη συμβουλευτική, διαχείριση, αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.

Βασικές αρχές του Τεχνικού Γραφείου είναι: η μετρητική ακρίβεια, ο σχεδιασμός χρηστικών κτιρίων - υποδομών, κατά περιβάλλον, η αντιμετώπιση κάθε project ξεχωριστά με επικοινωνία και σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη, η συνέπεια στις προδιαγραφές και στους χρόνους παράδοσης του κάθε έργου.

Ενδεικτικές υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο είναι: η εκπόνηση τοπογραφικών διαγραμμάτων, η έκδοση οικοδομικών αδειών, υπηρεσίες κτηματολογίου, μελέτες και εργολαβίες για δημόσια και ιδιωτικά έργα, η έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, η τακτοποίηση - ρύθμιση αυθαιρέτων, οι πραγματογνωμοσύνες, οι βεβαιώσεις μηχανικού.

Η συνεργασία μας με εξειδικευμένο προσωπικό, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

 

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 473
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα