Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΠΑΧΗ ΜΑΡΙΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

paximaketa
Δραστηριότητα:

Χωματουργικές Εργασίες 

Οικοδομικά Υλικά 

Μεταφορές Δημοσίας Χρήσης 

Οδός: Μονολίθι
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 6944904591
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η εταιρεία ΠΑΧΗ ΜΑΡΙΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ διατηρεί την έδρα της στο Μονολίθι Ιωάννινων και δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες παντός τύπου.
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνουμε κατεδαφίσεις και εκσκαφές, ανεξαρτήτως κλίμακας και περιοχής. Εξασφαλίζουμε για εσάς γρήγορους χρόνους, προσφέροντας πάντοτε άριστη εξυπηρέτηση και καλύπτοντας ολόκληρη την Ήπειρο.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και μεγάλο στόλο οχημάτων, που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές, καλύπτοντας τις απαιτήσεις εταιρειών και ιδιωτών του κλάδου των κατασκευών και των ανακαινίσεων.

Μπορείτε ακόμη να απευθυνθείτε σε εμάς και για τη διαχείριση αποβλήτων εκσκαφών και κατεδαφίσεων. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας, έχουμε ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε μας πελάτη, εξισορροπώντας ποιότητα εργασιών και χαμηλές τιμές.
Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας. Επικοινωνήστε καθημερινά μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, θέτοντας σε προτεραιότητα τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας. Αναλαμβάνουμε χωματουργικές εργασίες, εξυπηρετώντας ολόκληρη την Ήπειρο. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορους χρόνους παράδοσης.
Αναλυτικότερα, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για:

- Εκσκαφές
- Επιχωματώσεις
- Χωματουργικές Εργασίες
- Εκβραχισμούς
- Κατεδαφίσεις Κτιρίων
- Αποξηλώσεις Εσωτερικών Χώρων & Επενδύσεων
- Συλλογή & Απομάκρυνση Μπάζων
- Μεταφορές Χώματος
- Διαχείριση αποβλήτων, εκσκαφών και κατεδαφίσεων

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 719
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα