Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

KING PYRROS

19943044_2027876477440839_2243799227520989948_o
Δραστηριότητα:

Ξενοδοχείο

Οδός: Γούναρη Ι. 3
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651027652
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Hotel King Pyrros
Περιγραφή:

Στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων βρίσκετε το ξενοδοχείο μας KING PYRROS, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας. Το Ξενοδοχείο μας παρέχει όλες τις ανέσεις για να απολαύσετε τις διακοπές σας σε πολύ προσιτές τιμές.

Μπορεί να φιλοξενήσει και οικογένειες καθώς πέραν των δίκλινων και τρίκλινων δωματίων διαθέτει και τετράκλινα διαμερίσματα. Επίσης, απέναντι από το ξενοδοχείο βρίσκεται το δημοτικό πάρκινγκ της πόλης, όπου μπορείτε να σταθμεύσετε τα οχήματα σας με ασφάλεια.

Η κατάλληλη τοποθεσία του ξενοδοχείου KING PYRROS, εκμηδενίζει τις αποστάσεις δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να βρίσκονται στο κέντρο της πόλης σε δευτερόλεπτα.

Απέχει, μόλις λίγα μέτρα από την πασίγνωστη κεντρική αγορά, από την αστυνομία, το ταχυδρομείο, την Νομαρχία και φυσικά από τις καφετέριες και τα εστιατόρια.

Εκτός αυτών, το ξενοδοχείο KING PYRROS με την παροχή ενός πλήρους πρωινού γεύματος, σας προδιαθέτει ευχάριστα για να ξεκινήσετε την γνωριμία σας με τα όμορφα Ιωάννινα.

Η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό μας περιβάλλον, θα σας εξασφαλίσουν την πιο ευχάριστη διαμονή. Ο επισκέπτης των Ιωαννίνων, και φυσικά πελάτης του ξενοδοχείου KING PYRROS, ανα πάσα στιγμή έχει την δυνατότητα να βρεθεί στην καρδιά της πόλης και να γευτεί από κοντά τις ομορφιές της.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1011
Κατηγορίες: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα