Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

CLIMAΤΕΧΝΙΚΗ - ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Makets_2021_export_Page_206_Image_0004
Δραστηριότητα:

Ψύξη - Θέρμανση - Κλιματισμός 

Οδός: Παλαμιώτη 15
Πόλη: Λάρισα
Τηλέφωνο: 2410251342
Κινητό Τηλ.: 6945444029
Fax: 2410251342
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η επιχείρησή μας “CLIMATEXNIKH ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” η οποία εδρεύει στην Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της ψύξης, της θέρμανσης και του κλιματισμού, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους σε όλη την Λάρισα.

Έκανε τα πρώτα βήματά της το 2004 ως ατομική επιχείρηση και από τότε έως και σήμερα χάρη στον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα κατέχει μια σημαντική θέση στην αγορά εργασίας έχοντας μια συνεχή ανοδική πορεία

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, αλλά και την διαρκεί ενημέρωσή μας για νέα και καινοτόμα προϊόντα, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προσφέρει λύσεις για όλες τις εφαρμογές: κατοικίες, εμπορικά καταστήματα, *βιομηχανίες (* με μηχανήματα τύπου chiller ) καθώς και 24ωρη παρακολούθηση συστημάτων τηλ-επιτήρησης.

Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε αφορά την εγκατάσταση, την επισκευή ή την συντήρηση κλιματισμού και ψυκτικών συστημάτων.

Αναλαμβάνουμε από την αρχική συμβουλευτική του πελάτη, απ' όπου αναλύονται οι απαιτήσεις και καθορίζονται οι προδιαγραφές, έως την υλοποίηση του έργου με ευθύνη την παραγωγή τελικών προϊόντων στα χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Επίσης αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση υφιστάμενων συστημάτων ώστε να γίνουν ενεργειακά πιο αποδοτικά καθώς και την εφόρου ζωής συντήρησή τους.

Σε συνεργασία με φορείς καινοτομίας καλύπτουμε υπηρεσίες ως το εξουσιοδοτημένο service προϊόντων κλιματισμού των εταιρειών TOSHIBA - CARRIER και ΕΝΩΜΕΝΗ ΨΥΚΤΙΚΗ (EPSI®) για όλη την Θεσσαλία και την Βόρεια Ελλάδα.

Για περισσότερα από 10 χρόνια αναλαμβάνουμε τις συντηρήσεις των μηχανημάτων της AHI CARRIER Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ και της ΕΝΩΜΕΝΗ  ΨΥΚΤΙΚΗ (διαιρούμενου τύπου VRV , ΨΥΚΤΕΣ κτλ).

Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο με την παροχή υπηρεσιών όσο και προϊόντων.

Όλα αυτά τα χρόνια πετυχαίνουμε τους στόχο μας χάρη στην πείρα, την τεχνογνωσία, τον σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό αλλά και χάρη στους εκπαιδευμένους τεχνικούς μας και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε επαγγελματία στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια επίσκεψη στο χώρο σας.

Υπηρεσίες

* Συντήρηση και Καθαρισμός Κλιματιστικού
* Συμβόλαια Συντήρησης
* Βλάβες
* Εγκατάσταση - Τοποθέτηση

Προϊόντα :

* Αερόψυκτοι Ψύκτες
* Υδρόψυκτοι Ψύκτες
* Αντλίες Θερμότητας Αέρος-Νερού
* Αντλίες Θερμότητας Νερού-Νερού
* Προϊόντα Οικιακού Κλιματισμού
* Ημικεντρικά Προϊόντα

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 256
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα