Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

MULTIPART

IMG_3079
Δραστηριότητα:

Ανταλλακτικά - Υπηρεσίες

Οδός: 6ο χλμ Ιωαννίνων - Αθηνών (όπισθεν Praktiker)
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651044757, 2651045411
Fax: 2651044758
Website: www.multipart.gr
Περιγραφή:

 H Multipart Α.Ε, «γεννήθηκε» από την εξαγορά  της «Ν. Λινάρδος Α.Ε» και τη συγχώνευση της δραστηριότητας των ανταλλακτικών της «Ι.Ε.Κοντέλλης Α.Ε»,μητρικής εταιρείας του ομίλου.

120 άνθρωποι, εργάζονται στην Μultipart Α.Ε με κύριο αντικείμενό τους, τη διαχείριση 77 χιλιάδων διαφορετικών κωδικών ανταλλακτικών, το απόθεμα των οποίων φθάνει τα €7.500.000.Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Ελευσίνα σε ιδιόκτητο οικόπεδο 50 στρεμμάτων (50.000m2 ) επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.Η κεντρική αποθήκη 10.000 m2  σε 3 επίπεδα παρέχει όλες τις προδιαγραφές μίας εξελιγμένης δραστηριότητας logistics ανταλλακτικών.

Καθοριστικό ρόλο στην εξυπηρέτηση πελατών παίζουν τα 6 υποκαταστήματα, στην Αττική 2, στη Θεσσαλονίκη , Ιωάννινα, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης.Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας μέσω της εταιρείας Multipart D.O.O. και έχει έδρα τα Σκόπια.

Η Multipart Α.Ε. είναι μέλος της Group Auto International. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα buying groups με έδρα το Παρίσι, είκοσι επτά  (27) μέλη σε όλη την Ευρώπη και συνολικό τζίρο 1,2 δις €.

Στον τομέα της μηχανοργάνωσης χρησιμοποιούμε ένα από τα πιο προηγμένα μηχανογραφικά συστήματα, το J.D.Edwards της Oracle,μέσω του οποίου εξασφαλίζεται:

- On-line τιμολόγηση, εισαγωγές, παραγγελίες,

- Warehouse  Management

- On-line σύνδεση με προμηθευτές και υποκαταστήματα

- On-line σύνδεση με τους πελάτες μας με δυνατότητα πολλαπλών παροχών

- Hμερήσια-εβδομαδιαία-μηνιαία-ετήσια αποτελέσματα.

- Στόχος μας είναι να εξελισόμεθα συνεχώς σε υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης, γρήγορες και αποδοτικές παραδόσεις, αλλά και να βάλουμε τον πήχη ψηλότερα στον ανταγωνισμό της αγοράς σε πανελλήνιο επίπεδο.

Πολύ σύντομα θα προχωρήσουμε και στο επίπεδο της εκπαίδευσης του δικτύου διανομής ανταλλακτικών αλλά και του δικτύου επισκευαστών με στόχο την τεχνική και ποιοτική εξέλιξη του κλάδου.

 

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2195
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα