Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

RODAMI - ΠΑΤΕΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

rodamilogo
Δραστηριότητα:

Ενοικιαζόμενα δωμάτια - Ξενώνες

Οδός: Καλέντζι
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2659022444
Κινητό Τηλ.: 6944196413
Website: www.rodami.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Rodami
Περιγραφή:

Στο Καλέντζι, Κατσανοχωρίων, Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, 30 km Ν.Α της πόλης των Ιωαννίνων, στο δρόμο για τα Τζουμέρκα, μετατρέψαμε το διατηρητέο πέτρινο σπίτι μας, σε ένα συγκρότημα τριών διαμερισμάτων.

Το οίκημα θεμελιώθηκε το 1833, σε ένα οικόπεδο 2 στρεμμάτων στο κέντρο του χωριού (κοντά στην πλατεία, στην εκκλησία και τις ταβέρνες του χωριού), ανακαινίσθηκε και μετατράπηκε σε Παραδοσιακά Διαμερίσματα Α' Τάξης το 2006. Τα τρία διαμερίσματα είναι μεγάλα, αυτόνομα και ανεξάρτητα, όλα με τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, Τ.V.(επίγεια και δορυφορική), DVD., Internet. Διακρίνονται από τον διαφορετικό εσωτερικό διάκοσμο και μπορούν να φιλοξενήσουν 4 έως 6 άτομα το καθένα.

1. Το πράσινο διαμέρισμα: Δίχωρο και μπάνιο
2. Το μπλέ διαμέρισμα: Δίχωρο και μπάνιο
3. Το καφέ διαμέρισμα: Τρίχωρο και μπάνιο
4. Το “Κατώι” : χώρος υποδοχής και συνάθροισης (βιβλιοθήκη, τραπεζαρία, κουζίνα)

Στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού υπάρχουν : τέσσερις αυλές, πέτρινο αλώνι, στέρνα, ψησταριά, παιδική χαρά, , mountain bikes για ποδηλασία, κήπος 1000 m2 με συστάδα πανύψηλων πουρναριών,άλλων δέντρων και φυτών και άνετος χώρος για ξεκούραση.

Ο ξενώνας προστατεύει το περιβάλλον με: την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές : φωτοβολταϊκά συστήματα, ηλιακό θερμοσίφωνο βιολογικό καθαρισμό.

Στα διαμερίσματα προσφέρεται πρωινό που περιλαμβάνει παραδοσιακά προϊόντα και προϊόντα της περιοχής.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 881