Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

TECHNOLIFT - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

technoedit
Δραστηριότητα:

Σχεδίαση - Μελέτη - Εγκατάσταση Ανελκυστήρων 

Οδός: Δοσίου Νικ. 8
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651023591
Κινητό Τηλ.: 6936115932
Fax: 2651020250
Περιγραφή:

Mini SiteTECHNOLIFT - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η επιχείρηση Technolift του Γ. Γεωργιάδη (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Πολυτεχνείου Πάτρας), στα Ιωάννινα, παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε ανελκυστήρες παντός τύπου, οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων, από το 1970. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την ανακαίνιση ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και αναβατορίων.

Η επιχείρησή μας εξυπηρετεί ένα ευρύ δίκτυο περιοχών. Ζητήστε τις υπηρεσίες μας σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, αλλά και Λευκάδα. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή δικιά σας εξυπηρέτηση.

Το προσωπικό που στελεχώνει την επιχείρησή μας είναι έτοιμο να ακούσει και να διακρίνει τις ανάγκες του χώρου σας. Συζητήστε μαζί μας για να βρείτε την πιο ποιοτική επιλογή που θα φροντίζει καθημερινά την ασφαλή μετάβασή σας από επίπεδο σε επίπεδο, στο γραφείο ή στο σπίτι σας. Οι κατασκευές εδώ είναι ανθεκτικές, σύγχρονες, μοναδικής αισθητικής και πάνω από όλα οικονομικές, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Οι πελάτες μάς εμπιστεύονται χρόνια και δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους για εμάς, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας και παρουσίας στο χώρο. Έχουμε αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με εργολάβους και τεχνικές εταιρείες, που επιλέγουν σε κάθε κατασκευή τις υπηρεσίες μας.

Παρέχουμε εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη και service. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή μας χρειαστείτε, με ένα τηλεφώνημα. Βασικός στόχος για εμάς είναι η δικιά σας εξυπηρέτηση. Το γραφείο μας εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης για την ποιότητα, σε συμφωνία με το πρότυπο ISO 9001:2008 για το πεδίο εφαρμογής: επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρων.

Οι Υπηρεσίες μας :

 - Σχεδιασμός και μελέτη ανελκυστήρων 

Η TechnoLift αναλαμβάνει την μελέτη και τον σχεδιασμό οποιουδήποτε ανελκυστήρα σας.

- Εγκατάσταση ανελκυστήρων 

Η Technolift εγγυάται την άρτια σύνθεση του ανελκυστήρα σας.

- Συντήρηση ανελκυστήρων 

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν τη συντήρηση του ανελκυστήρα σας.

- Επισκευή ανελκυστήρων 

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την επισκευή του ανελκυστήρα σας.

- Πιστοποίηση ανελκυστήρων 

Πιστοποιούμε τον ανελκυστήρα σας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης.

- Ανακαίνιση 

 Η TechnoLift αναλαμβάνει να ανακαινίσει τον παλιό ανελκυστήρα σας.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2475
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα