Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ALEKOS HALL

Makets_2021_export_Page_007_Image_0003
Δραστηριότητα:

Αίθουσα εκδηλώσεων

Οδός: Κρυφοβό
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2654022255
Κινητό Τηλ.: 6949471309
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Σε μια έκταση 10 στρεμμάτων, στην καρδιά της καταπράσινης φύσης, η Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος HALL» αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια πετυχημένη και αξέχαστη εκδήλωση. Το σύμπλεγμα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν όλες τις κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις καθώς οι δύο αίθουσες 650 και 300 ατόμων είναι κατάλληλα διαρρυθμισμένες για κάθε περίπτωση.

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διαμορφωμένοι για να εξυπηρετούνται στο απόλυτο Α.Μ.Ε.Α. ενώ το ανοιχτό parking 350 θέσεων είναι αρκετό για να μπορεί να φιλοξενήσει τα αυτοκίνητα όλων των καλεσμένων.

Κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνουμε είναι μοναδική και αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι η δική σας επιθυμία για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Έτσι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος HALL», παρέχουμε υψηλής ποιότητας παροχές και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πάντα στο μέγιστο των προσδοκιών σας.
- Κλειστές κλιματιζόμενες αίθουσες
- Εστιατόριο
- Καφετέρια
- Parking 350 θέσεων
- Λειτουργία όλο το χρόνο
- Εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α.
- Γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
- Αμφίδρομη κάλυψη εικόνας & ήχου
- Εξωτερικός χώρος με συντριβάνι
- Χωρίς περιορισμό ωραρίου

Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση στο χώρο των δεξιώσεων και τιμώντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε κοντά σας με ανανεωμένο χώρο στο Κρυφοβό Ιωαννίνων.

Η Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος HALL» είναι ένας μαγευτικός χώρος που θα σας εντυπωσιάσει με την αρχιτεκτονική του σχεδίαση και την υψηλή αισθητική του.

Για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας, είμαστε δίπλα σας για να σχεδιάσουμε μαζί, βήμα προς βήμα, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες, μία γαμήλια δεξίωση ή οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος HALL» σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης και διασκέδασης στις πιο προσιτές τιμές!!!

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος HALL» προτεραιότητά μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας.
Γι’ αυτό εδώ και χρόνια, έχουμε καταξιωθεί στο χώρο της παροχής εκδηλώσεων γάμου και βάπτισης.
Μέσα από την εμπειρία μας και τη δική σας υποστήριξη, καταφέραμε να δημιουργήσουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη στις προσφερόμενες παροχές του κλάδου.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 5769
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα