Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΑΥΓΕΡΗΣ ΔΟΜΙΚΑ - ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

augerisdomisi
Δραστηριότητα:
Οδός: 7ο χλμ Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας (Βουνοπλαγία)
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651060607
Κινητό Τηλ.: 6945469223
Website: augeris.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Το όραμα μας 
Οι συνεργάτες μας, πελάτες και προμηθευτές, να ταυτίζουν την εταιρεία μας με την ποιότητα, την ταχύτητα, την συνέπεια, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα. Να μας εμπιστεύονται και να μας αντιλαμβάνονται ως μία από τις φερεγγυότερες εταιρείες του χώρου.

Οι άνθρωποί μας να νιώθουν ασφαλείς, ικανοποιημένοι, δημιουργικοί και με αυτοεκτίμηση. Να είναι περήφανοι για την εργασία τους και την εταιρεία. Να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο φυσικό και αστικό περιβάλλον. Να προσφέρουμε στα κοινωνικό σύνολο. 

Η αποστολή μας
Να επιλέγουμε πάντα ποιοτικά υλικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης δόμησης. Να παρέχουμε στους πελάτες μας τα προϊόντα που χρειάζονται και προτιμούν, στον χρόνο και τον τόπο που επιθυμούν, με το πλέον ανταγωνιστικό κόστος.

Να τους συμβουλεύουμε και να τους ενημερώνουμε με αντικειμενικότητα για τις εναλλακτικές λύσεις στα κατασκευαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, από τα θεμέλια μέχρι την τελική αποπεράτωση της κατασκευής. Να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για το ανθρώπινο δυναμικό μας. Να παρέχουμε υλικά, υπηρεσίες και λύσεις που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συμβάλλουν στην κοινωνική ευημερία.

Έντυπη καταχώρηση: thumb_αυγερησ1
Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3503
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα