Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ - GEORGIADIS BROKERS S.A.

georgiadislogoedit
Δραστηριότητα:

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Οδός: Μακρυγιάννη 12
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651021050, 2651030808
Κινητό Τηλ.: 6977434066
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: HG BROKERS SA
Περιγραφή:

Οι Ασφάλειες Γεωργιάδης με πολυετή πείρα στο χώρο των ασφάλειων σας παρέχουν, μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών,την λύση που σας καλύπτει.

Στόχος της εταιρείας η γρήγορη,ποιοτική και χωρίς άγχος εξυπηρέτηση σας.
Οι Ασφάλειες Γεωργιάδης έχουν πάντα σαν γνώμονα την εγγυρότητα, την ταχύτερη και πιο δίκαιη οικονομική αποζημίωση σας σε περίπτωση ενδεχόμενου κινδύνου, παρέχοντας άψογο servise έτσι ώστε ο ενδεχόμενος κίνδυνος να μην είναι μοιραίο γεγονός αλλά αφετηρία ενός καινούργιου ξεκινήματος από την ίδια βάση.

Ο Χαρίλαος Γεωργιάδης, ιδρυτής της εταιρείας, πτυχιούχος Στατιστικής (1993),έχει περάσει από όλα τα στάδια της ασφαλιστικής βιομηχανίας, Ασφαλιστής,Διοικητικός Υπάλληλος, Επιθεωρητής Πωλήσεων, Ασφαλιστικός Πράκτορας. Μέσω της γνώσης, της εμπειρίας και της συνεργασίας με τις μεγαλύτερες και φερεγγυότερες ασφαλιστικές εταιρείες σας προσφέρει την πιο αξιόπιστη επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας.

Η ασφαλιστική βιομηχανία αποτελείται από τρείς διαφορετικούς παράγοντες εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους. Ασφαλιστική Εταιρεία - Ασφαλιστής - Πελάτης. Ο κάθε παράγοντας έχει την ίδια βαρύτητα μέσα σε μία αμφίδρομη σχέση η οποία στηρίζεται στην τιμιότητα, εμπιστοσύνη, φερεγγυότητα και αξιοπιστία. Η γνώση, η εμπειρία, η επιμονή μας, η οργάνωση, η επαγγελματική ακεραιότητα, το πνεύμα συνεργασίας, η διαρκής επιμόρφωση, η πίστη στον ασφαλιστικό θεσμό και οι συνεχόμενες προσπάθειες για βελτίωση, μάς δίνουν την αυτοπεποίθηση ό,τι οι επιλογές μας είναι μόνο για το συμφέρον σας. ο ιδρυτής Χαρίλαος Γεωργιάδης Πτυχιούχος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2994
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα