Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΔΕΣΜΟΣ Α Ε

Δραστηριότητα:

Πυροσβεστικες Συσκευες -Ιατρικα μηχανηματα οργανα εργαλεια και συσκευες - Λιπαντικα ΕΚΟ

Οδός: Μεγ. Αλεξάνδρου 50 - Καρδαμίτσια
Πόλη: Ιωαννινα
Τηλέφωνο: 2651071091
Fax: 26510 36682
Website: www.desmos-sa.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η εταιρεία μας διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρουν εξίσου μεγάλα οφέλη, όπως η παροχή αξιόπιστων και ασφαλών λύσεων και η βελτίωση της παραγωγικότητας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος, τους κινδύνους αλλά και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Εδώ και 30 χρόνια η ΔΕΣΜΟΣ χρησιμοποιεί και εμπορεύεται καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, μεγάλης αντοχής και απόδοσης συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη μεγάλων έργων αλλά και στην καθημερινή ασφάλεια και ευημερία όλων.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την ανθρωπότητα και την κοινωνία μας στο άμεσο μέλλον θα είναι η συνεχόμενη ανάγκη για ασφάλεια, καινοτομία και αποδοτικότητα τόσο σε επίπεδο οικιακών όσο και επαγγελματικών αναγκών.

Για να ανταπεξέλθει στην πρόκληση του μέλλοντος η ΔΕΣΜΟΣ δεσμεύεται να κάνει το καλύτερο δυνατόν μέσα από την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων τεχνολογιών. Συνεχίζει να επενδύει σε γνώση, ανθρώπινο δυναμικό και στηρίζει τη δική της ανάπτυξη αλλά και την ανάπτυξη των πελατών της εστιάζοντας πάντα στον άνθρωπο και την επιχείρηση προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Για έναν καλύτερο κόσμο. 

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3680