Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΔΩΡΟΤΥΠΟ

dorotupofb
Δραστηριότητα:

Διαφημιστικά Δώρα - Επιγραφές

Οδός: Σάββα Νικολάτου 19, Σεισμόπληκτα
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651065226
Fax: 2651065227
Website: www.dorotipo.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η εταιρεία «ΔΩΡΟΤΥΠΟ» ιδρύθηκε στα Ιωάννινα τον Αύγουστο του 1992. Σκοπός της εταιρείας είναι η κατασκευή και εκτύπωση διαφημιστικών και επιχειρηματικών δώρων, καθώς και οι εκτυπώσεις με την τέχνη της μεταξοτυπίας σε αυτοκόλλητα, κάρτες επιχειρήσεων, T - shirts (μακό), ρούχα εργασίας, καπέλα, αδιάβροχα και αντανακλαστικά υλικά.

Παράλληλα και ξέχωρα από την εκτύπωση διαφημιστικών δώρων, η εταιρεία κατασκευάζει και τοποθετεί επιγραφές επιχειρήσεων, καταστημάτων, δημοσίων κτιρίων και υπαίθριων (outdoors) σε όλους τους τύπους και υλικών (αλουμινίου - πλαστικού - πανιού - νέον - πυλώνες) αυτόφωτες και ετερόφωτες. Επίσης, κατασκευάζει πινακίδες οδοσήμανσης (πληροφόρησης - ρυθμιστικές) για δημόσιες υπηρεσίες, δήμους και τεχνικών εταιρειών.

Η εταιρεία αναλαμβάνει, επίσης, την αισθητική διαμόρφωση βιτρίνων καταστημάτων με αυτοκόλλητα γράμματα και σχέδια, καθώς και την τοποθέτηση των λογότυπων σε επαγγελματικά μικρά και μεγάλα (φορτηγά) οχήματα.

Το έτος 2002, η εταιρεία «μπαίνει» δυναμικά στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης με την αγορά σύγχρονων μηχανημάτων εκτύπωσης, διευρύνοντας έτσι την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων επαγγελματιών – πελατών, Με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα και υλικά ψηφιακής εκτύπωσης, τα αποτελέσματα της δουλειάς είναι ορατά σε κατασκευές τετράχρωμων επιγραφών, πανό, banners, stand εκθέσεων εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, καθώς και εκτύπωσης σε αυτοκόλλητα βινύλια, mess (δίχτυ), backlist, καμβά για διακόσμηση καταστημάτων και οχημάτων.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1522