Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

Dr. Dr. ΕΞΑΡΧΟΥ Β. ΦΩΤΗΣ

Δραστηριότητα:

Ειδικός Ορθοδοντικός D.D.S., M.S.D., M.Sc.Ling.Orth., Dipl. Orth., Ph.D., Ph.D.


Ειδικευθείς στην Γλωσσική Ορθοδοντική Πανεπιστήμιο Βαλένθια Ισπανίας

Διδάκτωρ Ορθοδοντικής Πανεπιστημίων Τούμπιγκεν & Βερολίνου Γερμανίας

Ειδικευθείς στις Κρανιογναθικές Παθήσεις Πανεπιστημίου Γκράιφσβαλτ Γερμανίας

Ειδικευθείς στην Ορθοδοντική Πανεπιστημίου Τούμπιγκεν Γερμανίας

Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Οδός: 28ης Οκτωβρίου 49
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651032190
Website: www.exarchou.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Ο Δρ. Δρ. Φώτης Β. Εξάρχου γεννήθηκε στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Μετά την αποφοίτησή του από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος στη Μυτιλήνη της Λέσβου.

Ακολούθησε η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση και ειδίκευση στην Γερμανία στα Πανεπιστήμια των Tuebingen, Greifswald και Βερολίνου έχοντας ως μέντορες διακεκριμένους καθηγητές Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης.

Εκτός από τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού (Πανεπιστήμιο του Tuebingen) και του ειδικού στην αντιμετώπιση κρανιογναθικών διαταραχών & παθήσεων (Πανεπιστήμιο του Greifswald), αναγορεύθηκε δυο φορές διδάκτορας από τα Πανεπιστήμια των Tuebingen (Διατριβή στον τομέα της Ορθοδοντικής Ειδικότητας) και Charite Berlin (Διατριβή στον τομέα των Κρανιογναθικών Διαταραχών) της Γερμανίας.

H ερευνητική του δραστηριότητα τιμήθηκε ως η καλύτερη της χρονιάς 2009 με το βραβείο Alex-Motsch-Award της Γερμανικής Εταιρείας Γναθοπροσωπικής Μελέτης & Έρευνας.

Είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής ορθοδοντικός με ιατρείο στην Ελλάδα που έγινε δεκτός και συμμετέχει σε επίσημο διετές ακαδημαικό πρόγραμμα ειδίκευσης στην Γλωσσική Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο της Βαλένθια Ισπανίας.

Από το 2006 μέχρι και σήμερα ο Δρ. Δρ. Φώτης Β. Εξάρχου εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στα Ιωάννινα, όπου παρέχει αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες στους ασθενείς του, με ιδιαίτερη κλινική έμφαση στον τομέα της Αισθητικής Γλωσσικής Ορθοδοντικής. Με πάνω από 300 θεραπευμένα με αυτή την σύγχρονη και απαιτητική τεχνική περιστατικά, το ιατρείο του καθίσταται μεταξύ των κορυφαίων στην παροχή αυτής της υπηρεσίας στην Ευρώπη.

Έντυπη καταχώρηση: thumb_exarchouCatalog2018-01
Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2022