Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΕΡΓΟΣΚΑΛ

Δραστηριότητα:

Ενοικίαση Σκαλωσιών & Κάδων

Οδός: Νεοχωρόπουλο
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651070938
Κινητό Τηλ.: 6972551597, 6936985352
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η ΕΡΓΟΣΚΑΛ είναι μια σύγχρονη εταιρία ενοικίασης σκαλωσιών. Η προσφορά των υπηρεσιών μας είναι βασισμένη στη σωστή εξυπηρέτηση πελατών, που μαζί με έμπειρα συνεργεία και σε προσιτές τιμές τόσο σε ιδιώτες, όσο και επαγγελματίες συνθέτουν τις υψηλές προδιαγραφές μας.

Η άριστη αξιολόγηση υλικών και ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η προσωπική μέριμνα των ανθρώπων της εταιρείας «ΕΡΓΟΣΚΑΛ» είναι τα συστατικά που φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε έργο σας, όσο μεγάλο και δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Χρησιμοποιούμαι κυρίως ξύλινα μαδέρια με μεταλλικά τελειώματα ή μεταλλικά μαδέρια και τρύπες στην άκρη ώστε να παρέχεται μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Με την πιστοποίηση του οίκου MJ GERUST θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την τιμή αλλά και το αποτέλεσμα.

Έχουμε ένα αποδεδειγμένο παρελθόν και είμαστε χρόνια μία αξιόπιστη εταιρεία στην πόλη των Ιωαννίνων. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλα τα έργα μας γίνονται με το μεγαλύτερο δυνατό επαγγελματισμό, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και ανθρώπινο δυναμικό.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1813
Κατηγορίες: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ