Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

IOANNINA GLASS

SEL_101-132_EOI_2022_Page_27_Image_0003_RGB
Δραστηριότητα:

Αντικατάσταση & επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτων 

Γρύλλοι παραθύρων - Κλειδαριές 

Οδός: Μεγάλου Αλεξάνδρου 145
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651112700
Κινητό Τηλ.: 6974423137
Fax: 2651112701
Facebook: Ioanninaglass
Περιγραφή:

Glassdrive είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με διεθνή παρουσία. Το μυστικό της επιτυχίας μας; Γνωρίζουμε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που φεύγει με το όχημά του, νιώθοντας σίγουρος. Και τον άνθρωπο που επισκευάζει το όχημα γρήγορα και αποτελεσματικά, με προϊόντα άριστης ποιότητας. Εδώ εστιάζουμε εμείς: στους ανθρώπους μπροστά και πίσω από το κρύσταλλο.

Η Glassdrive ανήκει στον όμιλο της Saint-Gobain. Χάρη στα 340 χρόνια μηχανικής εμπειρογνωμοσύνης και σταθερής δέσμευσης στην καινοτομία, η Saint-Gobain Sekurit είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής κρυστάλλων στον κόσμο. Για τους οδηγούς και τους επιβάτες τους, αυτό συνεπάγεται απλά μια ιδανική οδηγική εμπειρία με μεγαλύτερη άνεση και ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Γι' αυτό και το ένα στα δύο οχήματα στην Ευρώπη είναι εξοπλισμένο με κρύσταλλα της Saint-Gobain Sekurit.

Σε ότι κάνουμε, δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και την άριστη ποιότητα. Αλλά ως εταιρία υψηλής τεχνολογίας δεν εστιάζουμε μόνο σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντοτε έχουμε στο νου μας ένα πράγμα: τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που δουλεύουν για την Glassdrive kαι τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Glassdrive. Οι δικοί σας ειδικοί στα κρύσταλλα αυτοκινήτων.

Η Glassdrive προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις ζημιές κρυστάλλων. Σας προσφέρουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας  την οποία μοιραζόμαστε στις διάφορες χώρες που δραστηριοποιούμαστε. 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε βασίζονται :

 - Στην ευκολία πρόσβασης με 66 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα συνεργεία.

 - Στην ταχύτητα και την καθαριότητα

 - Στους έμπειρους εξειδικευμένους τεχνίτες μας

 - Στη χρήση μόνο Γνήσιων Ανταλλακτικών επαναφέροντας το όχημα στην αρχική του κατάσταση

 - Στην πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων, στην εφ’ όρου ζωής εγγύηση εργασίας  και στην εγγύηση προϊόντος τριάντα ημερών

 Η Glassdrive έχει συμφωνίες με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες. Ανάλογα με το ασφαλιστικό σας συμβόλαιο, οι εργασίες της Glassdrive ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν δική σας χρέωση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 800 11 777999(από σταθερό χωρίς χρέωση), 210 5593976 (από κινητό ή σταθερό) ή και θα αναλάβουμε εμείς όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που σχετίζονται με τη ζημιά σας.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2456
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα