Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

Δραστηριότητα:

Πρότυπο Νηπιακό Κέντρο

Οδός: Πεδινή
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651040510, 2651092343
Κινητό Τηλ.: 6978007916
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Το Πρότυπο Νηπιακό Κέντρο «ηλιοτρόπιο» ιδρύθηκε το 2004 στα Ιωάννινα, με πρωταρχικό σκοπό τη συμβολή στην ομαλή και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών. Σ’ ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον, λειτουργούν τμήματα Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου για παιδιά από 2 έως 6 ετών.

Με πολυετή εμπειρία και προσωπικό με άριστη επιστημονική ειδίκευση, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις σύνθετες ανάγκες των παιδιών στις τρυφερές αυτές ηλικίες. Στο «ηλιοτρόπιο» εφαρμόζουμε σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους αποσκοπώντας στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία των παιδιών για τη μετέπειτα σχολική τους σταδιοδρομία αλλά και τη ζωή τους γενικότερα. Σ’ ένα περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, τα παιδιά ενθαρρύνονται να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε, μετά την οικογένεια, την πιο ζεστή αγκαλιά και να μοιραστούμε με τα παιδιά την αγάπη μας για τη ζωή, τη δια βίου μάθηση και την προσωπική εξέλιξη.

Το σχολείο λειτουργεί από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Ιουλίου, ενώ είμαστε κλειστά μόνο τις επίσημες αργίες του κράτους. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 07:00 έως τις 16:00 και τα παιδιά μεταφέρονται ιδιωτικά ή με το σχολικό λεωφορείο από και προς το σπίτι τους. ​

Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται σε όλα τα εγγεγραμμένα παιδιά.

Ένας καταπράσινος χώρος γεμάτος παιδικά χαμόγελα!

Έντυπη καταχώρηση: thumb_hliotropio_logo
Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1528