Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

D-CONSTRUCTIONS

EOI-2020_Page_115_Image_0003
Δραστηριότητα:

Σκαλωσιές ενοικίαση - Τοποθέτηση

Απορριμμάτων αποκομιδή

Οδός: Θέση Βαρκά
Πόλη: Σταυράκι
Τηλέφωνο: 2651003855
Κινητό Τηλ.: 6947117217, 6946650839
Website: www.ipirokad.gr
Facebook: D-constructions
Περιγραφή:

D-CONSTRUCTIONS-ΗΠΕΙΡΟΚΑΔ

Υπηρεσίες περιβάλλοντος ενοικίαση και τοποθέτηση κάδων και χωνιών.

 D-CONSTRUCTIONS-ΑΦΟΙ Δάμου Ενοικιάσεις κάδων συλλέκτες μπαζών. Χρήση χωνιών για αποκομιδή μπαζών σε όποιο ύψος και μέγεθος και αν βρίσκονται.

Η D-CONSTRUCTIONS-ΗΠΕΙΡΟΚΑΔ δραστηριοποιείται στο χώρο της αποκομιδής απορριμμάτων και μπαζών από το 2007. Η Εταιρεία με τον μεγάλο εξοπλισμό που διαθέτει, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και την άψογη συνέπεια και εξυπηρέτηση προς τον πελάτη σε συνδυασμό με την άριστη γνώση του αντικειμένου, έχει ήδη καταλάβει ένα πολύ μεγάλο μέρος της αποκομιδής μπαζών και απορριμμάτων σε όλη την ΗΠΕΙΡΟ και όχι μόνο, συνεργαζόμενη τόσο με Δημόσιους όσο και με Ιδιωτικούς φορείς.

Σκαλωσιές 

Ενοικίαση και τοποθέτηση σκαλωσιών.

D-CONSTRUCTIONS-ΑΦΟΙ Δάμου Ενοικίαση και τοποθέτηση σκαλωσιών παντός τύπου με δεκαπενταετή εμπειρία στον τομέα αυτό.

Η ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ D-CONSTRUCTIONS-ΑΦΟΙ ΔΑΜΟΥ δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικίασης και τοποθέτησης σκαλωσιών. Η Εταιρεία με τον μεγάλο εξοπλισμό που παρέχει υψηλή εξυπηρέτηση με μεγάλη συνέπεια προς τον πελάτη μας από το 1999 με τα πιο σύγχρονα πιστοποιημένα εργαλεία τις αγοράς έχει ήδη καταλάβει ένα πολύ μεγάλο μέρος στο νομό Ιωαννίνων και εξυπηρετεί σε όλη την ήπειρο και τη βόρεια Ελλάδα. Συνεργαζόμενη τόσο με Δημόσιους, ελεύθερους επαγγελματίες όσο και με Ιδιωτικούς φορείς.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3326
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα