Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

karafb

ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ Γ. - ΝΑΚΑΣ Δ.

Τζάκια Οικολογικά - Ενεργειακά - Καθαρισμός Τζακιού

Ψησταριές πολυτελείας - Κορυφαία Barbeques

Τηλ. 2651090900

Μεγάλου Αλεξάνδρου 68, Ανατολή,Ιωάννινα
Περιγραφή

Η εταιρία Γ. Καραμίχας - Δ. Νάκας δημιούργησε έναν εκθεσιακό χώρο παρέχοντας σε όλους εσάς τη δυνατότητα επιλογής υψηλής αισθητικής και απόδοσης τζακιών με άμεση αγορά. Επιλέξτε μοναδικές δημιουργίες από μοντέρνα ή κλασικά τζάκια έτοιμα να δώσουν θαλπωρή στο δικό σας χώρο.

Στην έκθεσή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τζακιών για κάθε γούστο και ανάγκη.Υπερσύγχρονα τζάκια χωρίς καμινάδα, μαντεμένια, ενεργειακά ή μη, πολυμορφικά, πάντοτε κομψά και ποιοτικά, σχηματίζουν ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Όλα τα προϊόντα μας είναι επιλεγμένα με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα, την υψηλή απόδοση, την ασφάλεια και την σύγχρονη τεχνολογία.

Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνίτες για την εγκατάσταση, τη διακόσμηση και τη μελέτη του χώρου για την καλύτερη αξιοποίηση του, την μέγιστη απόδοση και οικονομία.

Καθαρισμός & Συντήρηση Καμιάδας Τζακιού

Η καμινάδα του τζακιού χρειάζεται φροντίδα και καθάρισμα κάθε χρόνο, διότι κάθε φορά που ανάβετε το τζάκι, στο θόλο του και στα τοιχώματα της καμινάδας συγκεντρώνεται καπνιά και πίσσα (παράγωγα της καύσης των ξύλων). Η συσσώρευση αυτή, σταδιακά, μικραίνει τη διατομή της καμινάδας εμποδίζοντας την ελεύθερη ροή του καπνού. Έτσι το τζάκι αρχίζει: να μην τραβάει όπως πριν, να μυρίζει και κάποιες φορές να καπνίζει. Η συγκέντρωση πίσσας και καπνιάς (κρεόζοτο) στην καμινάδα είναι συνθέσεις αρκετά εύφλεκτες. Η ανάφλεξη τους από τις φλόγες των ξύλων που καίγονται στο τζάκι είναι θέμα χρόνου.

Η φωτιά στη καμινάδα προκαλεί: φθορές, μικρές ή μεγάλες, στα υλικά της και καμιά φορά την ολική καταστροφή της, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο επέκτασης της φωτιάς και στο υπόλοιπο σπίτι.

Η εταιρεία μας, πάντα δίπλα σας, παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού καμινάδων και προστασία τους από φωτιά. Συστήνεται λοιπόν η τακτική χρήση των Ορυκτών Καταλυτών τη περίοδο του χειμώνα, ώστε να αδρανοποιείται η πίσσα και η καπνιά σε βάθος και με ευκολία να αφαιρούνται από τα τοιχώματα της καμινάδας του τζακιού. Όλα αυτά με την απαιτούμενη προσοχή ώστε ο υπόλοιπος χώρος σας να παραμένει απίστευτα καθαρός.

Ο ετήσιος καθαρισμός προτείνεται από τον Μάϊο εως τον Οκτώβριο.

Η εταιρεία μας είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας για το τζάκι σας.

Διακοσμήσεις - Επενδύσεις Τζακιών

Το ειδικευμένο συνεργείο μας με την πολύχρονη πείρα σε κατασκευές τζακιών, κατασκευάζει σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο ολοκληρωμένη διακόσμηση με οποιοδήποτε υλικό επιθυμείτε (μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα ) σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση. Γι’ αυτό με σωστή μελέτη από εμάς και την δική σας τελική επιλογή επιτυγχάνεται η καλύτερη αξιοποίηση του χώρου με τη μέγιστη απόδοση και οικονομία. Αποτέλεσμα το τζάκι των ονείρων σας.

Εμφανίσεις
6892
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
SEL_293-308_EOI_2022_Page_04_Image_0007_RGB.jpg
karamixas1.jpg
tzakia copy.png
28.9.jpg
Χάρτης