Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΚΑΨΙΩΧΑΣ Γ. Α.Ε.Β.Ε

Makets_2021_export_Page_036_Image_0005
Δραστηριότητα:

Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Kosmocar 

Αντιπροσωπεία VOLKSWAGEN - AUDI - SKODA

Ιωάννινα - Άρτα - Πρέβεζα - Αγρίνιο - Ηγουμενίτσα 

Οδός: Εθνική Οδός Ιωαννίνων-Αθηνών 9ο χλμ
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651094120, 2651094122
Fax: 2651094123
Website: www.kapsiohas.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Υπηρετώντας το όραμα μιας σύγχρονης και διαρκώς αναπτυσσόμενης εταιρίας διατηρεί πιστά τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της.

Η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε. είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε αγορά, ανταλλαγή ή συντήρηση που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.

H Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε έχει καταξιωθεί τα τελευταία χρόνια στις υπηρεσίες αυτοκινήτων σε όλη την βορειοδυτική Ελλάδα και παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις σας.

Υπηρετώντας το όραμα μιας σύγχρονης και διαρκώς αναπτυσσόμενης εταιρίας, διατηρούμε πιστά τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα, με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας.

Υπηρεσίες :

Η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε είναι στην απόλυτη διάθεση για οποιαδήποτε επισκευή ή συντήρηση που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.

Οι οδηγίες που μας στέλνονται από την Kosmocar A.E (Επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Volkswagen-Audi για όλη την Ελλάδα), πολύ τακτικά ανανεώνονται ώστε να έχουμε στην διάθεση μας πληροφορίες, ακόμα και για τις πιο πρόσφατες τεχνικές βελτιώσεις και τελειοποιήσεις.

Προσωπικό: 

Η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε υλοποιεί ειδικά προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού της εταιρίας που αυξάνουν τις δεξιότητες τους, βελτιώνουν τις διαδικασίες και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες, ενώ μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη χρήση της νέας τεχνολογίας.

Επιτεύγματα & Στόχοι:

Η συνεχής ανοδική πορεία των πωλήσεών της αντανακλά την ολοένα μεγαλύτερη προτίμηση των Ελλήνων αγοραστών στα αυτοκίνητα της Volkswagen και της Audi. Αντικατοπτρίζει επίσης την εμπιστοσύνη του σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε μέσω του επίσημου εισαγωγέα Kosmocar A.E.. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε και στο μέλλον να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εξυπηρέτησης και φροντίδας των πελατών μας.

Αυτοκίνητα
- Μεταχειρισμένα
- Audi
- Volkswagen
- Skoda

After Sales
- Service
- Ανταλλακτικά
- Φανοποιείο

Υπηρεσίες
- Test Drive
- Ενοικιάσεις Σκαφών
- Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
- Οδική Βοήθεια
- Μεταφορές Οχημάτων

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3767
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα