ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣΤΑΚΑΣ

Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣΤΑΚΑΣ

Δραστηριότητα:

Πράκτορας Ασφαλειών - Αστική Ευθύνη - Ασφάλειες Αυτοκινήτων - Ασφάλειες Πυρός - Ασφάλειες για προγράμματρα Erasmus

Οδός: Δωδώνης 71
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651028900, 2651027790, 2651025272
Κινητό Τηλ.: 6976259765
Fax: 2651078114
Website: www.mastakas.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η εταιρεία μας πρωτοστατεί στον τομέα ασφάλισης εξειδικευμένων προϊόντων.

Προφίλ εταιρείας
Η εταιρεία Γιώργος Μάστακας ΟΕ ιδρύθηκε το 1999, από τον Γιώργο Μάστακα (Νομική Σχολή Αθηνών-τμήμα Πολιτικών Επιστημών) και τον Κώστα Μάστακα (London Chartered Insurance Institute και του Πανεπιστημίου του Shalford της Αγγλίας και με μεταπτυχιακό τίτλο στη Science Po στο Παρίσι).

Η αρχική εξειδίκευση της εταιρίας αφορούσε τις ασφάλειες ζωής μέσω της Ασφαλιστικής Εταιρείας ALICO. Ήδη όμως από τη δεκαετία του ’70 η επιχείρηση είχε αναπτυχθεί πλήρως στον τομέα των γενικών ασφαλίσεων. Από το 1999 η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα της πρακτόρευσης ασφαλίσεων εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ασφαλιστική κάλυψη των πελατών της, μέσω ελληνικών και ξένων ασφαλιστικών εταιρειών.

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους, τα στελέχη της «Κ & Γ Μάστακας ΟΕ» εντοπίζουν επακριβώς τους ασφαλιστικούς κινδύνους που χρήζουν καλύψεως, αναλύουν και προσδιορίζουν τα ασφαλισμένα κεφάλαια και ελαχιστοποιούν το επιχειρηματικό ρίσκο. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην αναζήτηση της πλέον συμφέρουσας προσφοράς, την τοποθέτηση του κινδύνου σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, στη διαχείριση των αποζημιώσεων και βέβαια στην παρακολούθηση και τον χειρισμό των ανανεώσεων με τον διαρκή επανέλεγχο της αγοράς.

Όλα τα παραπάνω γίνονται με τον χαρακτηριστικό και ανθρώπινο τρόπο που λειτουργεί ένα ιστορικό γραφείο σε μια ελληνική πόλη της περιφέρειας. Γνωρίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, μιλάμε μαζί του αναλυτικά και τον βοηθάμε να καταλάβει. Την ίδια στιγμή η επιχείρησή μας καινοτομεί διαρκώς. Είναι έξυπνα και πλήρως μηχανοργανωμένη αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα λειτουργικά προγράμματα, αλλά και το ελεύθερο λογισμικό. Κάτω από τη στέγη μας βρίσκονται περίπου 3.000 πελάτες και μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμοί της Δυτική Ελλάδας.

Με τον τρόπο αυτό ανοίγουμε για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά ένα παράθυρο στον κόσμο της ασφαλιστικής αγοράς. Μαζί μας είναι και νιώθει σίγουρος ότι έχει επιλέξει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση.

Προϊόντα

 

Ασφαλιστικά Προγράμματα
Η εταιρεία μας πρωτοστατεί στην Ήπειρο στο τομέα ασφάλισης εξειδικευμένων προϊόντων και θεωρούμε ότι διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό αφού μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε μορφή ασφάλισης επιθυμεί ο πελάτης για οποιοδήποτε προϊόν ερευνώντας ολόκληρη την Ευρωπαϊκή αγορά με το καλύτερο δυνατό κόστος.
Χάρτης:
Εμφανίσεις: 811