Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε - OPEL

Δραστηριότητα:

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ OPEL

Οδός: 6ο χλμ Ιωαννίνων - Αθηνών
Πόλη: Πεδινή
Τηλέφωνο: 2651092919
Website: www.barbasgas.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η εταιρεία Αφοί Μπάρμπα Ο.Ε. λειτουργεί ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής της Opel στην πόλη των Ιωαννίνων από το 2004.
Η ιστορία της, ωστόσο, ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, περί το 1985 όταν οι δύο ιδρυτές της Σπύρος και Βαγγέλης Μπάρμπας ξεκινούν την πορεία τους στον χώρο του αυτοκινήτου. Μερικά χρόνια αργότερα, το 1989, δημιουργούνται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στις οποίες στεγάζεται η εταιρεία μέχρι και σήμερα, στο 6 χλμ της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Αθηνών.
Η εταιρεία που ξεκίνησε στην ουσία ως ένα συνεργείο επισκευής οχημάτων Opel, κατάφερε μέσα στα χρόνια να μεγεθυνθεί και να εξελιχθεί αποτελώντας σήμερα ένα σύγχρονο εξουσιοδοτημένο κατάστημα, που υπό την αιγίδα της Opel, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το αυτοκίνητό σας. Σε εμάς θα βρείτε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, όπως επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας καθώς διαθέτουμε συνεργείο αλλά και φανοποιείο.
Η μακρόχρονη εμπειρία μας και το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας σας εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με κίνητρο την αγάπη μας για τον κλάδο του αυτοκινήτου και δεσμευόμαστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς ώστε να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας στους εργαζομένους μας, ώστε μέσω της ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας να προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1394