Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΜΠΑΡΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ - ΜΠΑΡΤΖΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΟΕ

Δραστηριότητα:

Βιοτεχνία Επίπλων & Ξύλινων Κουφωμάτων

Εντοιχιζόμενες Κουζίνες - Ντουλάπες

Οδός: Βουνοπλαγιά
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651062442
Κινητό Τηλ.: 6947466926
Website: www.bartzios.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η βιοτεχνία Έπιπλα Μπάρτζιος έχει πλέον 40 χρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση επίπλων και κουφωμάτων.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και ταυτόχρονα η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα κατασκευής, χαρακτηρίζουν την βιοτεχνία μας.

Eξοπλίσετε την κουζίνα σας με κορυφαία προϊόντα απο την Pyramis και την Franke.

Ολοκληρωμένη σχεδίαση του χώρου σας με κορυφάια προϊόντα από την Pyramis και την Franke όπως κουζίνες, ψυγεία, φούρνοι μικροκυμάτων, αποροφητήρες, νιπτήρες, βρύσες και άλλα.

Με την βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και επαγγελματικό σχεδιαστικό λογισμικό πραγματοποιείται ο σχεδιασμός των επίπλων και των δοματίων σας όπου μπορούν να πραγματοποιθούν άμεσες αλλαγές στην εμφάνιση και χρομάτων.

Η εταιρία Χρ.Μπάρτζιος - χάρη στην ποιοτική κατασκευή των επίπλων της, τα οποία κατασκευάζονται επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά και προσδίδουν διαχρονική αξία, υψηλή αισθητική και εγγυημένη ποιότητα, - έχει κατορθώσει να χαίρει εκτίμησης και να προωθεί τα προϊόντα της σε κάθε σημείο της Ηπείρου.

Στόχος μας είναι να κάνετε τη ζωή σας πιό εύκολη, ευχάριστη και να μείνετε ικανοποιημένοι για μια ζωή ώστε να μας συστήνετε και στους φίλους σας. Αρχή της βιοτεχνίας μας είναι να συνδυάσει το πρωτοποριακό σχεδιασμό και τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές με την άψογη χιεροποίητη ποιότητα. Χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία στο σχειδασμό των επιπλών και του χώρου σας, αλλά και στην κατασκευή αυτών κάνοντας χρήση μόνο τα καλύτερα υλικά.

Instagram -> Epipla_bartzios

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1245