Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΜΠΙΛΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

logobilas
Δραστηριότητα:

Εμπόριο Βιδών & Συναφών Υλικών

Οδός: Καλπακίου 1
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651033060
Κινητό Τηλ.: 6933392992
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η εταιρεία ΜΠΙΛΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ιδρύθηκε πριν κάποια χρόνια και συνεχίζει έως σήμερα στα πλαίσια μιας συνεχούς ανοδικής πορείας, εφαρμόζοντας το τρίπτυχο Ποιότητα, Εξυπηρέτηση, Ανάπτυξη Όπου με αυτές μας τις αρχές έχουμε καταξιωθεί στη συνείδηση των πελατών μας.

Με σκοπό να προσφέρουμε αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα στην αγορά, επιλέγουμε τα καλύτερα brand για τους πελάτες μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με μοναδικό στόχο την από κοινού ανάπτυξη.

Η πολυετή πορεία μας στην αγορά αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και συνεχίζουμε πιστοί στην δέσμευση μας για την διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων μας προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση για υγιή ανάπτυξη.

Αποστολή μας  είναι μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στα υλικά σύνδεσης και στερέωσης, η αποστολή μας είναι να καλύπτουμε οποιαδήποτε εξειδικευμένη απαίτηση.

Επικεντρωμένοι πάντα στον άνθρωπο και στους κανόνες της αγοράς χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με μοναδικό στόχο την εξαιρετική υποστήριξη και ανάπτυξη τους.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2265