Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

mpoukouvalas
Δραστηριότητα:

Κατασκευή - Εμπορία Γκαραζόπορτων

Οδός: 6ο χλμ Ιωαννίνων - Αθηνών, Μπάφρα
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651067200
Κινητό Τηλ.: 6944380494
Fax: 2651040658
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η Χρ. Μπουκουβάλας & ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή & στο εμπόριο συστημάτων ασφαλείας, ρολών-γκαραζοπορτών & πυροσβεστικών μέσων. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται η μελέτη, η προμήθεια και η τοποθέτηση των ανωτέρω προϊόντων. Αντιπροσωπεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα ορισμένους από τους μεγαλύτερους και μόνο Ευρωπαϊκούς & Αμερικάνικους οίκους, προσφέροντας προϊόντα πιστοποιημένα και δοκιμασμένα, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τις πιο σύνθετες ανάγκες σας αξιόπιστα για πολλά χρόνια.
Τα προϊόντα μας διατίθενται σε όλη την Ελλάδα μέσα από οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, ενώ τα προτιμούν και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες. Ειδικά στον τομέα της αναγόμωσης, η εταιρεία μας είναι η 1η εταιρεία στην Βορειοδυτική Ελλάδα με πρότυπο κέντρο επανελέγχου, αναγόμωσης και συντήρησης πυροσβεστήρων υψηλής & χαμηλής πίεσης.
Με εμπειρία και υπευθυνότητα 30 και πλέον ετών η εταιρεία Μπουκουβάλας έγινε συνώνυμο της ποιότητας στα ηλεκτρομηχανολογικά έργα. Η σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες και συνεργάτες μας.
Φιλοσοφία μας η:
- Παροχή αξιόπιστων και οικονομικών λύσεων που αντέχουν στον χρόνο καθώς και η διαφύλαξη υψηλών προδιαγραφών σε προϊόντα και υπηρεσίες
- Ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε ανάγκης των πελατών μας
- Άμεση και άψογη εξυπηρέτηση
- Συνεχής εκπαίδευση
Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την τοποθέτηση και το Service όλων των προϊόντων μας, σε οποιαδήποτε εγκατάσταση, οικιακή, βιομηχανική.
Πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα στην προσπάθειά μας για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση.
Η εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς μας και συνάμα το κίνητρο μας ώστε να παρέχουμε με την ίδια υπευθυνότητα ακόμα περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

Σας ευχαριστούμε
Χρήστος Μπουκουβάλας

Έντυπη καταχώρηση: thumb_XO
Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2032