Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

BSS - Boussis Security Services

Δραστηριότητα:

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Οδός: Γραμμου 49
Πόλη: Ιωαννινα
Τηλέφωνο: 2651060860
Κινητό Τηλ.: 6936166679
Website: www.bousis.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:
Η επιχείρηση BOUSSIS SECURITY ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται στις Υπηρεσίες Ασφαλείας. Σκοπός της BSS είναι να παρέχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια στους πελάτες της μέσω των επώνυμων και πιστοποιημένων με τα πρότυπα ISO 50131 συστημάτων ασφαλείας που εγκαθιστά αλλά κυρίως μέσω των υπηρεσιών που παρέχει με το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό της.

Η πελατοκεντρική και ανθρωποκεντρική αντίληψη της BSS την έχει αναδείξει σε κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στην Ήπειρο. Με πίστη στις ανθρώπινες αξίες, ήθος, τιμιότητα και εργατικότητα χαίρει εκτίμησης και σεβασμού όχι μόνο από τους πελάτες της αλλά και από όλους τους πολίτες που γνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι η ασφάλεια των πελατών της.

Η BSS πρωτοπόρος εταιρία παροχής συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας υποστηρίζει μια σειρά συστημάτων ικανά να αντεπεξέλθουν και στις πιο σύγχρονες και πολύπλοκες απαιτήσεις. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων που διαθέτει και αξιοποιεί είναι: Ηλεκτρονικά Συστήματα Ασφαλείας, όπως Συστήματα Συναγερμού, Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης (CCTV) , Πυρανίχνευσης, Ελέγχου Πρόσβασης, Συστήματα Παγίδευσης Εμπορευμάτων, Συστήματα Επικοινωνίας, Συστήματα Επαγγελματικού Ήχου, Αναγγελίας και Αυτόματης Εκκένωσης Χώρου, Συστήματα Τηλεφωνικού Κέντρου και Τηλεφωνικών Υπηρεσιών, Χρηματοκιβώτια (εντοιχιζόμενα, επιδαπέδια - επίτοιχα, ξενοδοχείων, βαρέως τύπου, ενισχυμένα, λογισμικού, πυρασφαλή, όπλων, φωριαμούς - ερμάρια) καθώς και μπαταρίες επαναφορτιζόμενες ή μιας χρήσης για κάθε εργαλείο και μικροσυσκευή, επαγγελματικού και οικιακού τύπου.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2025