Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΝΑΚΑΣ Δ.- ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ Γ

Δραστηριότητα:

Τζάκια Οικολογικά - Ενεργειακά

Καθαρισμός Τζακιού

Οδός: Μεγάλου Αλεξάνδρου 68, Ανατολή
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651090900
Κινητό Τηλ.: 6974017687, 6948584886
Website: tzakiioannina.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η εταιρία Γ. Καραμίχας - Δ. Νάκας δημιούργησε έναν εκθεσιακό χώρο παρέχοντας σε όλους εσάς τη δυνατότητα επιλογής υψηλής αισθητικής και απόδοσης τζακιών με άμεση αγορά. Επιλέξτε μοναδικές δημιουργίες από μοντέρνα ή κλασικά τζάκια έτοιμα να δώσουν θαλπωρή στο δικό σας χώρο.

Στην έκθεσή μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τζακιών για κάθε γούστο και ανάγκη.Υπερσύγχρονα τζάκια χωρίς καμινάδα, μαντεμένια, ενεργειακά ή μη, πολυμορφικά, πάντοτε κομψά και ποιοτικά, σχηματίζουν ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Όλα τα προϊόντα μας είναι επιλεγμένα με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα, την υψηλή απόδοση, την ασφάλεια και την σύγχρονη τεχνολογία.

Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνίτες για την εγκατάσταση, τη διακόσμηση και τη μελέτη του χώρου για την καλύτερη αξιοποίηση του, την μέγιστη απόδοση και οικονομία.

Καθαρισμός & Συντήρηση Καμιάδας Τζακιού

Η καμινάδα του τζακιού χρειάζεται γροντίδα και καθάρισμα κάθε χρόνο. Η εταοιρεία μας, πάντα δίπλα σας, παρέχει ένα ολοκληλωμένο σύστημα καθαρισμού καμινάδων και προστασία τους από φωτιά. Συστήνεται λοιπόν η τακτική χρήση των Ορυκτών Κταλυτών την περίοδο του χειμώνα, ώστε να αδρανοποιείται η πίσσα και η καπνιά σε βάθος και με ευκολία να αφαιρούνται από τα τοιχώματα της καμινάδας του τζακιού. Όλα αυτά με την απαιτούμενη προσοχή ώστε ο υπόλοιος χώρος σας να παραμένει απίστευτα καθαρός.

Ο ετήσιος καθαρισμός προτείνεται από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 699
Κατηγορίες: ΤΖΑΚΙΑ