Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

VISION OF SOUND - ΝΑΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ

Makets_2021_export_Page_057_Image_0003
Δραστηριότητα:

Μουσικά Όργανα - Ηχητικά Συστήματα

Οδός: Ν. Ζέρβα 78
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651068493
Κινητό Τηλ.: 6977259052
Facebook: Vision of Sound
Περιγραφή:

Η «Vision of Sound» ξεκίνησε το 1987 υπό την μορφή Ομόρρυθμης εταιρίας και το διακριτικό τίτλο «Εικόνα & Ήχος» και οι δραστηριότητές της ήταν αποκλειστικά η εμπορία μουσικών οργάνων & αναλωσίμων. Σιγά σιγά η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην εμπορία και εγκατάσταση επαγγελματικών συστημάτων ήχου & εικόνας και στην ενοικίαση ολοκληρωμένων πακέτων για κάθε είδους εκδήλωση.

Το 1993 μετατρέπεται σε ατομική επιχείρηση και δημιουργεί το πρώτο studio ηχογραφήσεων στην πόλη των Ιωαννίνων με δυνατότητες ταυτόχρονης πολυκάναλης ηχογράφησης ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές της. Μέχρι το 2008 η εταιρία μας έχει αναλάβει δεκάδες έργα και εγκαταστάσεις σε café, bars, clubs, αίθουσες εκδηλώσεων, συναυλιακούς χώρους, εκκλησίες, σχολεία και δημόσια κτίρια, θέατρα, συνεδριακά συστήματα & προβολικά συστήματα. Αποτελεί επίσης άριστο τεχνικό σύμβουλο για οποιαδήποτε Ηχητική, Φωτιστική ή Οπτικοακουστική εγκατάσταση όπως επίσης για δημιουργία home studios και multimedia εφαρμογών.

Το 2009 μας βρίσκει με νέο διακριτικό τίτλο και εταιρική ταυτότητα, νέο website/e-shop και πλήρως ανακαινισμένη έκθεση που πλέον εκτείνεται σε 2 διαφορετικούς χώρους, έναν αφιερωμένο στον κλάδο των Μουσικών Οργάνων και έναν στον κλάδο του Επαγγελματικού Ήχου & Φωτισμού. Πλήρως ανακαινισμένο είναι και το studio ηχογραφήσεων που βελτιώνεται διαρκώς τόσο σε εξοπλισμό όσοκαι σε υπηρεσίες.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3863
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα