Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΝΟΥΣΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Χωρίς τίτλο
Δραστηριότητα:

Μελισσοκομικά Εφόδια

Οδός: 6ο χλμ Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας
Πόλη: (Βουνοπλαγιά), Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651061872
Περιγραφή:

Η Μελισσοκομική Ηπείρου Κ.Χ.Νούσιας άρχισε να λειτουργεί το 1992 ως η μοναδική επιχείρηση στην περιοχή μας που κάλυπτε τις ανάγκες των μελισσοκόμων πολλών περιοχών της Ελλάδας σε κυψέλες και εφόδια , που ως υλικό τους είχαν μόνο το ξύλο.

Στην πορεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίζουμε να παρέχουμε τα παραδοσιακά μελισσοκομικά εφόδια και ταυτόχρονα μια πλήρη σειρά από νέα προϊόντα, όπως η κυψέλη από διογκωμένη πολυστερίνη, μηχανήματα τρυγητού, συστήματα τυποποίησης μελιού κ.α., συγχρονισμένα όλα με την εξέλιξη της μελισσοκομικής τέχνης και με την δυνατότητα να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας.

Στόχος μας είναι να κάνουμε την δουλειά των μελισσοκόμων ευκολότερη, συνδυάζοντας την παραδοσιακή μελισσοκομία με νέες ιδέες και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις και μαζί με τους πελάτες μας να διατηρήσουμε και να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της μελισσοκομικής τέχνης. Στην επιχείρηση μας σήμερα ο μελισσοκόμος μπορεί να βρει τα πάντα, σε ό,τι έχει σχέση με την μελισσοκομία σε εξαιρετική ποιότητα και σε τιμές, που, όπως λένε οι πελάτες μας, είναι οι καλύτερες της αγοράς.

Ενδιαφερόμενοι για την εξυπηρέτηση αλλά και ευχαρίστηση των πελατών μας, τους παρέχουμε οικονομικά προϊόντα αλλά ταυτόχρονα τα ανώτερα σε ποιότητα, γιατί, άλλωστε, Μελισσοκομική Ηπείρου Κ. Χ. Νούσιας και ποιότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες λέξεις.

ΩΡΑΡΙΟ:

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 9:00-15:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 9:00-15:00, 17:30-21:00

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 7381
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα