Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Ε.Β.Ε

12115773_983035731735723_6542813921470749408_n
Δραστηριότητα:

Παραγωγή - Εμπορία - Κατεργασία  Ξύλου

Υποκατάστημα : Μπάφρα Ιωάννινων (Θέση Σταμνούλα) Τηλ. Επικοινωνίας :2651300349

Οδός: 7ο χλμ Ιωαννίνων - Αθηνών
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651094097
Κινητό Τηλ.: 6955472555
Περιγραφή:

Με 100 χρόνια στο χώρο του ξύλου, η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ είναι σήμερα μια από τις μακροβιότερες εταιρίες επεξεργασίας και εμπορίας ξύλου στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Οι σύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις σε Ιωάννινα και Άρτα παράγουν καθημερινά μια ευρεία γκάμα προϊόντων και κατασκευών ξύλου, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την αισθητική. Οποιαδήποτε κατασκευή ή προϊόν ξύλου επιθυμείτε θα το βρείτε στην ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ.

Οι έξυπνες καινοτόμες δράσεις των αδερφών Χρυσοστόμου, έχουν διευρύνει όλα αυτά τα χρόνια τις δραστηριότητες της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ σε ένα πλήρες σύνολο προσφερόμενων υπηρεσιών, ικανό να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση. Από τον τομέα της στέγης και των επίπλων μέχρι τις λυόμενες κατασκευές και την πλήρη τοποθέτηση των προϊόντων μας στον χώρο σας, από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας.

ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

Το εργοστάσιο της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ στα Ιωάννινα αλλά και εκείνο της Άρτας, αποτελούν υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και εμπορίας ξύλου εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, όλα τελευταίας τεχνολογίας. Στις εργοαστασιακές εκγκαταστάσεις της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩ ΑΕΒΕ, θα έχετε στη διάθεσή σας μεγάλη γκάμα προϊόντων και κατασκευών για να διαλέξετε το προϊόν της αρεσκείας και για κάθε γούστο και ανάγκη.

SHOWROOM

Στο showroom της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από πλούσια δειγματολόγια, χρώματα και πρωτότυπες ιδέες, την κατασκευή που ταιριάζει απόλυτα στη δική σας ανάγκη. Μια ακόμη πρωτοπορία της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, αφού το Showroom της, απευθύνεται τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες του χώρου όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ξυλουργοί κ.α.

Το SHOWROOM της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, φιλοξενείται στις υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας και είναι σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες και τις τάσεις της εποχής. Για πρώτη φορά ένα Showroom παρέχει τόσες πολλές δυνατότητες στον επισκέπτη αφού απευθύνεται και στον ιδιώτη αλλά και στον επαγγελματία του ευρύτερου χώρου, είτε είναι αρχιτέκτονας, είτε διακοσμητής ή ξυλουργός και επιθυμεί να δει, να κατασκαευάσει ή να αγοράσει οποιοδήποτε προϊόν απαντά στις ανάγκες του.

Το Showroom της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, είναι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της ευρύτερης περιοχής αφού εδώ ο κάθε πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να δει πλούσια δειγματολόγια υλικών καθώς και χρωματολόγια, να ταιριάξει υλικά και χρώματα αλλά  και να συνθέσει κατασκευές έτσι όπως τις επιθυμεί ή τις έχει φανταστεί, με ασφάλεια, αισθητική και λειτουργικότητα.

Και αυτό γιατί, μέσα από την δυνατότητα δειγματολόγησης, θα είναι σε θέση να εφαρμόσει στην πράξη τις επιλογές του σε υλικά, σχέδια και χρώματα και έτσι δει την τελική μορφή του προϊόντος του πριν το αγοράσει. Μια ευρεία γκάμα πρωτότυπων και καινοτόμων υλικών και κατασκευών διατίθεται στο showroom, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική ανάγκη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, είναι πάντα στη διάθεση του επισκέπτη ώστε να τον εξυπηρετήσει, να τον βοηθήσει ή/και να τον κατευθύνει με ιδέες και λύσεις, στην τελική σύνθεση του προϊόντος που επιθυμεί να φτιάξει, είτε είναι ιδιώτης είτε επαγγελματίας του χώρου.

 ΕΡΓΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

 Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ, αναλαμβάνει επίσης την πλήρη τοποθέτηση των προϊόντων ή των κατασκευών που έχετε επιλέξει, όπως κουζίνες, μπάνια, υπνοδωμάτιο, ντουλάπες, επαγγελματικές κατασκευές κ.α., στον χώρο σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτε, παρά μόνο να απολαύσετε την ποιότητα και την αισθητική τους εναρμονισμένα με τον χώρο σας και τις ανάγκες του.

ΠΡΟΪΌΝΤΑ

 Η ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕΒΕ και οι υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της σε Ιωάννινα και Άρτα, προσφέρει στους πελάτες της μια πλούσια γκάμα προϊόντων και κατασκευών για το σαλόνι, την κουζίνα, την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο ή το γραφείο αλλά ακόμα και λύσεις για το παιδικό δωμάτιο, φωτιστικά και διακοσμητικές ιδέες για το σπίτι τον επαγγελματικό σας χώρο και τον εξοπλισμό του ακόμα και για το ξενοδοχείο ή την τουριστική σας μονάδα, αφού μεγάλο μέρος των προϊόντων της είναι ειδικά διαμορφωμένο για να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες του ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2171
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα