Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΣ

papaioannoumaketa
Δραστηριότητα:

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Οδός: Ασημακοπούλου & Μεσογείων 1
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651078110
Κινητό Τηλ.: 6944524113
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Εταιρικό προφίλ

Η ανάγκη συχνότητας συντήρησης μιας κλιματιστικής μονάδας εξαρτάται απόλυτα από το χώρο όπου βρίσκεται εγκατεστημένη. Είναι αυτονόητο ότι μια μονάδα που βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο με συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία θα πρέπει να συντηρείται τακτικά και προγραμματισμένα. Η εταιρία Παπαϊωάννου συνάπτει συμβόλαια συντήρησης με τους πελάτες της με στόχο την ολοκληρωμένη εποπτεία και τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο της κάθε συντηρούμενης κλιματιστικής μονάδας.

Πραγματοποιείται επίσκεψη από την εταιρία μας για την ακριβή καταγραφή του εγκατεστημένου εξοπλισμού και στη συνέχεια έγγραφη προσφορά που την αποδέχεται ο πελάτης και συνάπτεται το συμβόλαιο συντήρησης.

Το συμβόλαιο συντήρησης αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο για τον απόλυτο έλεγχο του εξοπλισμού κάθε επιχείρησης και οικίας.

Υπηρεσίες

  • Υδραυλικά -Θέρμανση -Κλιματισμός -Πυρόσβεση
  • Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
  • Ενεργειακά Τζάκια - Ξυλόσομπες
  • Λέβητες Πετρελαίου -Αερίου - Ξύλου - Πέλλετ
  • Αυτονομίες - Αυτοματισμοί
  • Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Όλα τα εγκατεστημένα συστήματα ψύξης - θέρμανσης οικιακού και επαγγελματικού τύπου έχουν απόλυτη ανάγκη από σωστή και τακτική συντήρηση. Η συντήρηση του συστήματος καθίσταται αναγκαία καθώς επιτυγχάνονται οι ακριβείς συνθήκες υγιεινής του χώρου,διατηρείται η υψηλή απόδοση ,επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του και αποφεύγεται το υψηλό κόστος λειτουργίας.

Η εταιρία Παπαϊωάννου δίνοντας έμφαση στον τομέα της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο τμήμα service από ειδικευμένους τεχνικούς με στόχο την άμεση και υπεύθυνη επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ή βλάβης.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3353
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα