ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΣ

Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΣ

Δραστηριότητα:

Υδραυλικες εγκαταστασεις

Οδός: Ασημακοπουλου κ Μεσογειων 1
Πόλη: Ιωαννινα
Τηλέφωνο: 2651078110
Κινητό Τηλ.: 6944524113
Website: Website Title
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Εταιρικό προφίλ

Η ανάγκη συχνότητας συντήρησης μιας κλιματιστικής μονάδας εξαρτάται απόλυτα από το χώρο όπου βρίσκεται εγκατεστημένη. Είναι αυτονόητο ότι μια μονάδα που βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο με συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία θα πρέπει να συντηρείται τακτικά και προγραμματισμένα. Η εταιρία Παπαϊωάννου συνάπτει συμβόλαια συντήρησης με τους πελάτες της με στόχο την ολοκληρωμένη εποπτεία και τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο της κάθε συντηρούμενης κλιματιστικής μονάδας.

Πραγματοποιείται επίσκεψη από την εταιρία μας για την ακριβή καταγραφή του εγκατεστημένου εξοπλισμού και στη συνέχεια έγγραφη προσφορά που την αποδέχεται ο πελάτης και συνάπτεται το συμβόλαιο συντήρησης.

Το συμβόλαιο συντήρησης αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο για τον απόλυτο έλεγχο του εξοπλισμού κάθε επιχείρησης και οικίας.

Υπηρεσίες

  • Υδραυλικά -Θέρμανση -Κλιματισμός -Πυρόσβεση
  • Ηλιακοι Θερμοσίφωνες
  • Ενεργειακά Τζάκια - Ξυλόσομπες
  • Λέβητες Πετρελαίου -Αερίου - Ξύλου - Πέλλετ
  • Αυτονομίες - Αυτοματισμοί
  • Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Όλα τα εγκατεστημένα συστήματα ψύξης - θέρμανσης οικιακού και επαγγελματικού τύπου εχουν απόλυτη ανάγκη απο σωστή και τακτική συντήρηση. Η συντήρηση του συστήματος καθιστάται αναγκαία καθώς επιτυγχάνονται οι ακριβείς συνθήκες υγιεινής του χώρου,διατηρείται η υψηλή απόδωση ,επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του και αποφεύγεται το υψηλό κόστος λειτουργίας.

Η εταιρία Παπαϊωάννου δίνοντας έμφαση στον τομέα της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο τμήμα service απο ειδικευμένους τεχνικούς με στόχο την άμεση και υπεύθηνη επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ή βλάβης.

Έντυπη καταχώρηση: thumb_11-7320-1552-EKB
Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1757