Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

APERITON

aperitonlogo
Δραστηριότητα:

ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ - ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

WELLENSTEYN - BRUHL - ARTISTI ITALIANI - BENETO MARETTI - NEW YORK TAILORS - THOMAS CROWN - FREEMAN - MARKUS - PREEND - EXPLORER - POLIGIANNI

Οδός: Κεντρική Πλατεία 9
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651037685
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, απέναντι από το ρολόι, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννινων , το κατάστημα APERITON υπηρετεί τον άντρα για πάνω από 30 χρόνια.

Σε όλη αυτή τη διάρκεια οι τάσεις και το στυλ της μόδας έχουν αλλάξει και αλλάζουν συνεχώς ,εμείς όμως έχουμε κατασταλάξει στο casual και κλασσικό αντρικό ντύσιμο και μέσα από μία τεράστια ποικιλία προϊόντων και τιμών προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις επιθυμίες του πελάτη μας .

Ήδη σαν τρίτη γενιά εμπόρων πλέον έχουμε αφουγκραστεί , τα ζητούμενα των πελατών μας και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στους καιρούς . Γι’ αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στο κατάστημα μας θα βρείτε , εκτός από τις τρέχουσες total look συλλογές μας και προϊόντα όλων των ειδών σε προσφορές .

Σας περιμένουμε να σας αναπτύξουμε και να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας πιστεύοντας πως θα βρούμε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

THE APERITON TEAM

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1000