Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

passiasfb

ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORY A.E

Τρόφιμα Τυποποιημένα

Κατσικάς,Ιωάννινα
Περιγραφή

Ανήκουμε στις εταιρείες Marketing. Δημιουργούμε ΑΞΙΕΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Όλοι μας πουλάμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κάλυψη αναγκών ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Ανακαλύπτουμε, υποδεικνύουμε, καλύπτουμε Ανάγκες.

Να είμαστε η μεγαλύτερη στην περιφέρεια μας και μια από τις μεγαλύτερες στην χώρα μας εταιρείες στην κάλυψη διατροφικών αναγκών επιχειρήσεων & νοικοκυριών. Πρωτοπόροι σε ποιότητα & ποικιλία προϊόντων & υπηρεσιών.

Να ξεχωρίζουμε για την πιστή εφαρμογή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας σε όλα τα επίπεδα & λειτουργίες εντός & εκτός της εταιρείας μας.

Να αναγνωριζόμαστε ως εταιρεία μέσω της ποιότητας υπηρεσιών – προϊόντων – σχέσεων προς τον Εσωτερικό & Εξωτερικό μας πελάτη.

Να μεριμνούμε συνεχώς για το άριστο κλίμα της εταιρείας μας και να παράγουμε συνέργιες σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας μας.

Να μας χαρακτηρίζει πνεύμα συνεχούς εκπαίδευσης με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση προσωπική και εταιρική.

Να στοχεύομε σε οικονομικά αποτελέσματα που να ικανοποιούν όλους όσους απασχολούνται στην εταιρεία μας & που να διασφαλίζουν την μελλοντική της ανάπτυξη & πρόοδο όλων μας.

Να ενδιαφερόμαστε συνεχώς για την άριστη εικόνα τόσον την προσωπική μας όσον & την εταιρική σε όλες μας τις ενέργειες εντός & εκτός της εταιρείας μας.

Εμφανίσεις
6292
Φωτογραφίες
paragogi-01.jpg
trofodosia2.jpg
95997758_2590835661205036_6315240004171857920_o.jpg
Χάρτης