Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΠΡΙΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δραστηριότητα:

Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικό Υλικό

Οδός: Λ. Γράμμου 51
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651076926
Κινητό Τηλ.: 6937228529
Website: priskas.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η επιχείριση Ηλεκτρολογικό Υλικό-Πρίσκας Δημήτριος ιδρύθηκε το 2009 από τον Πρίσκα Δημήτριο και ο σκοπός της είναι η εμπορία και η διανομή κτιριακού και ηλεκτρολογικού-ηλεκτρικού υλικού στην Ελλάδα.

Έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και αξιόπιστες λύσεις καθώς και συνεχή τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Το Ηλεκτρολογικό Υλικό-Πρίσκας Δημήτριος έχει ως όραμα την επιτυχία, η οποία πραγματοποιείται με την αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών μας στην αγορά του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις χάρη το άρτια εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό. Πάντα με σεβασμό και εμπιστοσύνη στον πελάτη πορευόμαστε στο μέλλον για να δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς.

Η συνεργασία μας οδηγεί σε ανώτερο επίπεδο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και η επιχείρηση αναπτύσσεται ραγδαία. Επιδιώκουμε τις προκλήσεις, γιατί αυτές μας αναβαθμίζουν.

Θέτοντας υψηλούς στόχους μαθαίνουμε να λειτουργούμε γρήγορα, ευέλικτα και αποτελεσματικά, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των καιρών.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και οι καινοτόμες λύσεις αποτελούν χαρακτηριστικά της επιχείρησης μας.

Επενδύουμε στην εμπορία οικιακού, επαγγελματικού και διακοσμητικού φωτιστικού με υψηλές προδιαγραφές για να είναι ευχαριστημένοι οι πελάτες μας.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν εκθεσιακούς και αποθηκευτικούς χώρους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εργατικό προσωπικό που δίνει καινοτόμες λύσεις.

Το τμήμα πωλήσεων θα είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας βοηθήσει και να σας δώσει λύσεις παρέχοντας τεχνική κάλυψη.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2221