Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

prokatfb

ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ

Προκατασκευασμένα Σπίτια

6ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών,Ιωαννινα
Περιγραφή

Τηλ.: 6947334981 

Η Εταιρία

H εταιρία ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ – Γεώργιος Χρυσοστόμου & Υιοί εδώ και 50 χρόνια εξειδικεύεται στο χώρο των Προκάτ & Ξύλινων Κατασκευών σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Ήπειρο και στα Ιόνια Νησιά.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε για την ελληνική κοινωνία την καλύτερη δυνατή και ταυτόχρονα οικονομική προοπτική απόκτησης στέγης με μεγίστη αντοχή, σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και αισθητική τελειότητα.

Πρόκειται για μεταλλικές κατασκευές με συμβατικό σοβά, άμμο, τσιμέντο, αμμοκονία και ελάχιστη ασβέστη, ικανές να καλύψουν την βιωσιμότητα και την οικολογική ισορροπία που χρειάζεται.

Κατασκευάζουμε προκατασκευασμένα σπίτια για μόνιμες η εξοχικές οικίες, ξύλινες οικίες, προσθήκες οροφών, μεζονέτες, έτοιμες μεταφερόμενες οικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, κατασκευές με πάνελ κλπ.

Το 1960 ο Κος Χρυσοστόμου Παναγιώτης ίδρυσε την εταιρία με την αρχική ονομασία ξυλουργικού εργοστάσιού ΑΦΟΙ ΒΙΟΛΙΞ έχοντας ως κύριο αντικείμενο τις ξύλινες κατασκευές.

Με την συμπλήρωση 20 ετών το 1980 η ονομασία της εταιρίας μετατράπηκε σε ΒΙΟΣΠΙΤ, οπού ο Κος Χρυσοστόμου Παναγιώτης υστέρα από την πολυετή εμπειρία του στον χώρο των ξύλινων σπιτιών έφερε στην Ελλάδα τις προκατασκευασμένες οικίες με όλες τις απαραίτητες προδιάγραφες οικοδόμησης, αντισεισμικότητας, θερμό-ηχομόνωσης και αισθητικής.

Το 1995, μετά το δυναμικό ξεκίνημα της εταιρίας και με μεράκι για περισσότερη οργάνωση και εξέλιξη, φέρνουν στην εταιρία τον Γεώργιο Χρυσοστόμου ο οποίος τοποθετεί τα θεμέλια για την 2η γενιά, στα δρώμενα του κατασκευαστικού τομέα και έτσι ξεκινά η αναζήτηση μόνιμων και έμπιστων συνεργατών, μηχανικών και τεχνιτών για την εξασφάλιση μιας σταθερής και ανοδικής πορείας.

Από το 2002 η ονομασία της εταιρίας άλλαξε σε ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ οπού και μεταστεγάστηκε σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με μεγάλους αποθηκευτικούς και λειτουργικούς χώρους και σύγχρονα μηχανήματα.

Σε έκταση 4.000 τ.μ., στο 6ο χλμ. Ιωαννίνων – Αθηνών, η νέα γενιά της οικογένειας Χρυσοστόμου ήταν έτοιμη πλέον να αναλάβει περαταίρω την εξέλιξη της προκατασκευασμένης κατασκευής με εξειδικευμένες στατικές μελέτες.

Έχοντας χτίσει εκατοντάδες σπίτια, ο κ. Χρυσοστόμου Γεώργιος προχώρησε στην κατασκευή νέας έκθεσης, ανταποκρινόμενη στην αύξηση των απαιτήσεων και στην βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στον πελάτη.

Η εταιρία ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ δίνει βάση στα προκατασκευασμένα σπίτια, τα οποία κατασκευάζει επί τόπου στο οικόπεδο οπού οι τοίχοι κατασκευάζονται σε κομμάτια στο βιολογικό μας περιβάλλον.

Με την 3η γενιά να αναμένει, η εταιρία μας συνεχίζει να βλέπει ψηλότερα…

Η Εταιρία

Η εταιρία ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ βρίσκεται στο 6ο χλμ. Ιωάννινων – Αθηνών και προσφέρει τις υπηρεσίες της στα Ιωάννινα, στην Ηγουμενίτσα, στην Πρέβεζα, στην Άρτα, στην Λευκάδα, στην Κέρκυρα και γενικότερα σε όλη την επικράτεια της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο αναλαμβάνουμε να χτίσουμε την προκάτ οικία των ονείρων σας μέσα σε 90 ημέρες με τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες προδιαγραφές για τις προκάτ κατασκευές, πάντα με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με λειτουργικούς, άνετους και ξεκούραστους χώρους.

Με την εγγύηση 50 χρόνων αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε το σπίτι με το κλειδί στο χέρι, ευκολά, γρήγορα και σε χαμηλές τιμές!

Η εταιρία ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ χαρακτηρίζεται από σύγχρονο design, ποιότητα κατασκευής και σεβασμό προς τον πελάτη.

Κατασκευές

Η 50ετή εμπειρία μας στο χώρο των πρόκατ κατοικιών μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευή όπως:

• Προκατασκευασμένες Κατοικίες

• Ξύλινες Κατοικίες

• Μεζονέτες

• Έτοιμες Μεταφερόμενες Κατοικίες (Λυόμενα)

• Προσθήκες Ορόφων

• Ξενοδοχειακές Μονάδες

• Γραφεία

• Κιόσκια

• Ανακατασκευές / Αναπαλαιώσεις / Ανακαίνισες

Εμφανίσεις
5843
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
61126686_1291144947703952_117385218591031296_o.jpg
prokathpeiros-isogeia-katoikia-margariti-17.jpg
prokathpeiros-isogeia-katoikia-margariti-20.jpg
Χάρτης
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα08:00 - 18:00
Τρίτη08:00 - 18:00
Τετάρτη08:00 - 18:00
Πέμπτη08:00 - 18:00
Παρασκευή08:00 - 18:00
Σάββατο08:00 - 16:00
ΚυριακήΚλειστά