Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

EUPHORIA CENTER

Makets_2021_export_Page_110_Image_0005
Δραστηριότητα:

Κέντρο Αισθητικής

Οδός: Σάββα Νικολάτου 19
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651771141
Κινητό Τηλ.: 6986215200
Facebook: Euphoria Center
Instagram: euphoria.center
Google Maps: EUPHORIA CENTER
Περιγραφή:

Mini Site: EUPHORIA CENTER

Το Ινστιτούτο Euphoria center σχεδιάστηκε με στόχο τη δημιουργία ενός προσεκτικά μελετημένου χώρου διακριτικής πολυτέλειας που θα φιλοξενεί επάξια υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής υψηλού επιπέδου. Ξεκινώντας ήδη από τον εξωτερικό χώρο και τον χώρο υποδοχής, ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα project με έντονο χαρακτήρα και προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ο αρχικά ενιαίος, ισόγειος χώρος χωρίστηκε κατάλληλα ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός ινστιτούτου με τέσσερις χώρους περιποίησης .Σημαντικοί παράγοντες που επηρέασαν το σχεδιασμό ήταν τα ζητήματα λειτουργικότητας και πρακτικότητας σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις αισθητικής της ιδιοκτήτριας και τις κατάλληλες επιλογές υλικών και τεχνικών για τον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο. Λιτότητα και γραμμικότητα τόσο στα στοιχεία διακόσμησης όσο και στον φωτισμό εξυπηρετούν το επιθυμητό σύγχρονο ύφος. Οι γήινοι τόνοι μαζί με τις τεχνικές φωτισμού συμβάλλουν στο πνεύμα ηρεμίας που ταιριάζει απόλυτα σε έναν χώρο περιποίησης και ομορφιάς.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο να αισθάνεται άνετα και ευχάριστα ο πελάτης καθώς οι θεραπείες απαιτούν ένα χρονικό διάστημα παραμονής στο χώρο. Αυτονόητα το περιβάλλον κρίθηκε σημαντικό να προάγει το ευ ζην και η κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με μεράκι ώστε το αποτέλεσμα να εμπνέει αισθήματα ευεξίας και ποιότητας ζωής.

 Υπηρεσίες: 

Κρυοσάουνα 
* Ταττοο Φρυδιών Ημιμόνιμο 
* Αφαίρεση Τατουάζ 
* Laser Αποτρίχωση 
* Θεραπείες Προσώπου
* Θεραπείες Σώματος 
* Αποτρίχωση 
* Μακιγιάζ 
* Περιποίηση Άκρων   

 

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3304
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα