Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

SINTOS HAIR STYLE - ΣΙΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

sintoslogo
Δραστηριότητα:

Κομμωτήριο - Μανικιούρ - Πεντικίουρ 

Οδός: Νιάρχου Σταύρου 23
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651111348
Κινητό Τηλ.: 6945327341
Website: www.sintos.gr
Περιγραφή:

Ο Κωνσταντίνος Σίντος γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Επιλέγει τον κλάδο της κομμωτικής για να εκφράσει την επαγγελματική του ανησυχία. Εγγράφεται στην σχολή κομμωτικής Αμάραντος, ενώ συγχρόνως ξεκινά την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε γνωστά αθηναϊκά κομμωτήρια. Καταφέρνει να κερδίσει, μέσω της εξαιρετικής του πορείας υποτροφία σε ακαδημία του Μιλάνου.

Στην διάρκεια τις εικοσιπενταετής του πορείας, έχει κάνει πολλές πανελλήνιες επιδείξεις. Εχει δουλέψει σε 2 μεγάλα κανάλια των Αθηνών (Ant1, Mega), αποκλειστικά για την επιμέλεια του Hair Styling, με γνωστά μοντέλα και παρουσιάστριες, σε επιδείξεις μόδας με γνωστούς σχεδιαστές, όπως επίσης σε πλήθος επώνυμων γυναικών, σε τηλεόραση και περιοδικά.

Το 2008, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με το να δημιουργήσει ένα και μοναδικό κομμωτήριο Konstantinos Sintos, που τον εκφράζει κατ’ αποκλειστικότητα.

Θεραπείες Μαλλιών - Κούρεμα - Χτένισμα - Τεχνικές Υπηρεσίες - Extensions - Τρέσες - Νύφη

Ενημερώνεται συνέχεια για τις νέες τάσεις hairstyle σε πολλά σεμινάρια γνωστών εταιρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα μεταφέρει της γνώσεις που έχει αποκτήσει, διδάσκοντας στην ιδιωτική σχολή, Ι.Ι.Ε.Κ. Δέλτα στον κλάδο του hair style και hair colorist.

Συνεχίζοντας, στο κατάστημα Konstantinos Hair Style, στον νέο χώρο Nail Lounge προσφέρονται νέες υπηρεσίες Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Αποτρίχωση κ.α.

Το κομμωτήριο Konstantinos Sintos, έχει τη δυνατότητα να καλύψει την σημαντικότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, αυτή του γάμου της, προσφέροντας μια πλήρη σειρά από συνδυαστικές υπηρεσίες.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3721
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα