Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

TSAGOIL - ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Μ. ΚΩΝ/ΝΟΣ

Makets_2021_export_Page_038_Image_0004
Δραστηριότητα:

Καύσιμα Κίνησης - Θέρμανσης - Λιπαντικά

Μεταφορές - Χωματουργικές Εργασίες 

Εργολαβίες Ιδιωτικών & Δημοσίων Έργων

Βενζίνης Πρατήρια  

Οδός: Μακρυγιάννη 31
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651077075, 2651028805, 2651079301
Fax: 2651077075
Website: www.tsagoil.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: TSAGOIL
Περιγραφή:

Το πρατήριο «Αικ. Τσαγκογιάννη και Υιός Ο.Ε», ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ηπειρώτικη αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1974

Ημεταφορική εταιρία TSAGOIL, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2000. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τα Ιωάννινα και αποτελείται από έναν στόλο 17 οχημάτων που εξειδικεύεται στη μεταφορά υγρών καυσίμων, στερεών και αδρανών υλικών

Από την αρχή μας έως και σήμερα, βάζουμε τον πήχη ολοένα και ψηλότερα, με την ποιότητα των προϊόντων μας και την επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας αποτελεί για μας μια σπουδαία ανταμοιβή και μας ωθεί συνεχώς να προσπαθούμε για την ανοδική μας πορεία στην ελληνική αγορά.

Ο Στόχος μας 

Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, το όραμά μας είναι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή του πελάτη, με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Στρατηγική μας 

Η στρατηγική μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών μας.

Πρατήριο 

Το πρατήριο «Αικ. Τσαγκογιάννη και Υιός Ο.Ε», ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ηπειρώτικη αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1974. Σήμερα είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα πρατήρια υγρών καυσίμων της Ηπείρου.

Κατασκευαστική 

ΗTSAGOIL Κατασκευαστική ιδρύθηκε το 2013 με έδρα τα Ιωάννινα και αποτελεί μια από τις αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο της κατασκευής στην Ήπειρο. Η εμπειρία που αποκτήσαμε μεταφέροντας αδρανή υλικά για τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες που έφτιαξαν αυτοκινητόδρομους στην περιοχή μας (Άκτωρ – Τέρνα), μας οδήγησε το 2013 στη δημιουργία αυτής της εταιρίας, η οποία πλέον εξειδικεύεται στην κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Μεταφορές 

Ημεταφορική εταιρεία TSAGOIL, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2000. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τα Ιωάννινα και αποτελείται από έναν στόλο 17 οχημάτων που εξειδικεύεται στη μεταφορά υγρών καυσίμων, στερεών και αδρανών υλικών.

Θέρμανση 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στο χώρο της διανομής πετρελαίου θέρμανσης, ήδη από το 1993. Αποτελούμε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο αυτό και διαθέτουμε δικές μας εγκαταστάσεις δεξαμενών, ιδιόκτητα βυτιοφόρα και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Κριτήρια Επιλογής Συνεργασίας

Ένα από τα ουσιαστικά στοιχεία σύστασης ενός επιχειρηματικού ομίλου όπως η TSAGOIL είναι η ειλικρίνεια στην συνεργασία μαζί σας. Για τον λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να σας παραθέσουμε παρακάτω τα κριτήρια επιλογής του γραφείου μας.

Το έμπειρο προσωπικό μας, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και ο στόλος μας από οχήματά εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, διασφαλίζουν την παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Η μεγαλύτερη απόδειξη αποτελεί το διευρυμένο πελατολόγιό μας, που περιλαμβάνει εταιρείες από όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Διευθύνσεις:

1. Μακρυγιάννη 31

2. Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 6454
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα