Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

TSAGOIL - ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Μ. ΚΩΝ/ΝΟΣ

tsagoil
Δραστηριότητα:

Καύσιμα Κίνησης - Θέρμανσης

Λιπαντικά

Μεταφορές

Εργολαβίες Ιδιωτικών & Δημοσίων Έργων

Λατομεία Μαρμάρων

Οδός: Μακρυγιάννη 31
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651077075, 2651028805, 2651079301
Fax: 2651077075
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: TSAGOIL
Περιγραφή:

Η εταιρεία TSAGOIL δραστηριοποιείται στο χώρο των πετρελαϊκών προϊόντων αρκετά χρόνια φροντίζοντας καθημερινά για τις ανάγκες των πελατών. Με σταθερά ανοδική πορεία, η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο πρατηρίων καυσίμων στα Ιωάννινα, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το προφίλ της στην ελληνική αγορά. Εκτός από την λειτουργία των πρατηρίων, η TSAGOIL διαθέτει έναν ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων για την καλύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των καυσίμων της.

Με όραμα την ανάπτυξη και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών άριστης ποιότητας, η TSAGOIL με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο και διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, αναλαμβάνει την διαχείριση κτιρίων προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα αναγκών: πετρέλαιο θέρμανσης, διαχείριση πολυκατοικίας με μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων, καθαρισμό των δεξαμενών, συντήρηση καυστήρα και απολύμανση της πολυκατοικίας.

Σκοπός της TSAGOIL είναι κάθε νέα δραστηριότητα που αναλαμβάνει να αποτελέσει τη λύση, για όλους εσάς που ψάχνετε έναν αξιόπιστο, σοβαρό και υπεύθυνο συνεργάτη για να εμπιστευθείτε τις ανάγκες της πολυκατοικίας σας.

Διευθύνσεις:

1. Μακρυγιάννη 31

2. Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 5275
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα