Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

dj_logo

89.6 Radio DeeJay Ioannina

Ραδιόφωνο

Εμμανουήλ Ξάνθου 68,Ιωαννινα
Περιγραφή

O 89.6 Radio DeeJay Ioannina ξεκίνησε να εκπέμπει τον Σεπτέμβριο του 2009, βασιζόμενος στη 12ετή πορεία του Music FM. Με κέντρο εκπομπής τους Λυγγιάδες Ιωαννίνων και studio στο κέντρο της πόλης, καλύπτει σημαντικό ποσοστό του Ν. Ιωαννίνων, καθώς και μέρος των όμορων νομών. Δικτυώνεται με τον 95.2 Athens DeeJay αλλά ταυτόχρονα παρέχει στους ακροατές του και ένα πλούσιο ζωντανό τοπικό πρόγραμμα. Το μουσικό προφίλ του 89.6 Radio DeeJay Ioannina καλύπτει τις κατηγορίες Top40 (CHR) και Dance, ενώ το κυριώς κοινό του καλύπτει τις ηλικιακές ομάδες 15-34, οικονομικά ανεξάρτητων με ανώτερο μορφωτικό επίπεδο, οι οποίοι διαμένουν σε αστικά κέντρα.

O 89.6 Radio DeeJay Ioannina χρησιμοποιεί όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες και πρακτικές για να παρέχει στους ακροατές του ένα άρτιο ραδιοφωνικό πρόγραμμα. Η ενσωμάτωση τεχνικών αλληλεπίδρασης των ακροατών με τους παραγωγούς και η ταυτόχρονη παροχή πληροφοριών τόσο από τα FM όσο και από το Διαδίκτυο, αποτελεί βασικό στοιχείο επιτυχίας, προκαλεί τους ακροατές να παραμείνουν συντονισμένοι και στηρίζει τη δυναμική για περαιτέρω αύξηση της ακροαματικότητας.

Το μουσικό πρόγραμμα καθορίζεται σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις στη ξένη μουσική σκηνή, προωθώντας παράλληλα και τις ραδιοφωνικές επιτυχίες που θα διακριθούν στο μέλλον. 

Εμφανίσεις
2570
Κατηγορίες
Φωτογραφίες
Χάρτης