Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

DREAM STROM-ΒΑΚΑΡΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

Δραστηριότητα:

Στρωματα-Eπιπλα - Ξενοδοχειακος Εξοπλισμος

Υποκ/μα: Τσιριγωτη 12 τηλ: 2651034744

Υποκ/μα: Κοραη 8 τηλ: 2651021357

Οδός: ΒΙ.ΠΕ Ιωαννινα
Πόλη: Ροδοτοπι
Τηλέφωνο: 2651057681
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

DreamStrom... με έδρα στην Ήπειρο για όλη την Ελλάδα!

DreamStrom - Ηπειρωτική Βιομηχανία Στρωμάτων

Από το 1966 μέχρι σήμερα η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς και αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές προϊόντων ύπνου σε πανελλαδική κλίμακα.

Η εταιρεία μέσα από αυστηρές διαδικασίες επιλογής, απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό που σε συνδυασμό με το μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας εγγυάται την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την παροχή σταθερά υψηλών υπηρεσιών.

Όντας αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των Βελγικών προϊόντων Innergetic με 100% φυσικό καουτσούκ (Latex), επενδύουμε συστηματικά στην παροχή των ποιοτικότερων λύσεων ύπνου που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο και στη δημιουργία σχέσεων μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Αυτή τη στιγμή κατασκευάζουμε περισσότερους από έντεκα τύπους ανατομικών και ορθοπεδικών στρωμάτων σε διαστάσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη, ενώ επιπρόσθετα κατασκευάζουμε υποστρώματα (κρεββάτια), επιστρώματα, μαξιλάρια, προστατευτικά στρωμάτων και ανατομικά τελάρα σε ποικιλία υλικών και διαστάσεων.

 

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 3213