Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

DERMALAND - ΧΑΒΕΛΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

νεα 1
Δραστηριότητα:

Ιατρός Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Οδός: Μιχαήλ Αγγέλου 5, 1ος Όροφος
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651033169
Κινητό Τηλ.: 6944220873
Website: www.dermaland.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Instagram: dermalandgr
Περιγραφή:

Youtube -> Χάρης Χαβέλας Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο Αιτωλ/νίας (20/10/1970) και τελειώνοντας την Πρωτοβάθμια (Ελισσαβέτιο Δημοτικό Σχολείο) και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ( Παπαζόγλειο Γυμνάσιο & 4ᵒ Λύκειο ) στα Ιωάννινα ,εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1989) από την οποία αποφοίτησα το 1995 με βαθμό Πτυχίου Λίαν Καλώς. Ομιλώ πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.

Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων , της Ελληνικής Δερματολογικής εταιρίας και της Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας.

Κατά την διάρκεια της φοίτησης μου στην Ιατρική και κάτω υπό την καθοδήγηση του αείμνηστου Καθηγητού της Μικροβιολογίας κ.Αντωνιάδη συνέβαλα ,ως ο ένας εκ των δύο συγγραφέων ,στην συγγραφή και αποπεράτωση του ακαδημαικού έργου “HIV και AIDS” to 1995,το οποίο διδάσκονταν από εκείνη την χρονιά και μέχρι πρόσφατα ως ακαδημαϊκό σύγγραμα στους φοιτητές της Ιατρικής. Μάλιστα το ακαδημαικό αυτό έργο έτυχε τιμητικής βράβευσης από το Εμπειρίκιο Ίδρυμα Αθηνών (1999).

Στο ιατρείο παρέχονται υπηρεσίες :

A) Κλινικής Δερματολογίας : Στο ιατρείο γίνεται διάγνωση και θεραπεία όλων των Δερματολογικών ασθενειών του ενήλικα και του παιδιού ενώ εφαρμόζονται και σύγχρονες θεραπείες για πλήθος ασθενειών όπως της Ακμής και της Ανδρογεννητικής Αλωπεκίας .

* Φωτοδυναμική Θεραπεία Ακμής
* Laser Θεραπεία Τριχόπτωσης - Ανδρογεννετικής Αλωπεκίας 

B) Αισθητική ΔερματολογίαςΓια τις θεραπείες αυτές υπάρχει η υπερσύγχονη πλατφόρμα Laser της SCITON, το Joule Platform (BBL system και Contour TRL Laser) ,ενώ εφαρμόζονται όλες οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου -σωματος.

* Αποτρίχωση
* Laser θεραπείας Ουλών Ακμής 
* MicroLaserPeel και NanoLaserPeel
* Θεραπεία Αντιγήρανσης Με Botox - Υαλουρονικό Οξύ - Μεσοθεραπεία 
* Θεραπεία Σύσφιξης - Ανόρθωσης - Skin Tightening

Γ) Αφροδισιολογία :Στο ιατρείο γίνεται διάγνωση και θεραπεία όλων των Αφροδισίων νοσημάτων ενώ εφαρμόζονται και σύγχρονες θεραπείες για την αντιμετώπιση τους όπως η Laser θεραπεία Κονδυλωμάτων. ‎

 * Laser Θεραπεία Κονδυλωμάτων 

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 2438
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα