Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

EPIRUS PALACE

Δραστηριότητα:

Ξενοδοχείο

 

Οδός: 7ο χλμ Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651093555, 2651091072, 2651091074
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Από το 1998 , το Epirus Palace είναι γνωστό , ως ένα από τα πιο μοντέρνα και κομψά πέντε αστέρων ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Με γνώμονα την ποιότητα στην φιλοξενία, τις νέες απαιτήσεις που καθημερινά διαμορφώνονται καθώς και τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση της περιοχής των Ιωαννίνων, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτό το έργο. Σκοπός και στόχος αποτελεί για εμάς να είμαστε εμείς που θα δρομολογήσουμε τις εξελίξεις, καλύπτοντας κάθε κενό στις ανάγκες διαμονής του σύγχρονου ταξιδιώτη που ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή, να δώσουμε μία σύγχρονη οπτική με άριστες υποδομές στη διεξαγωγή επαγγελματικών διοργανώσεων & το ιδανικό περιβάλλον για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συνεδριακού χαρακτήρα του ξενοδοχείου, μέσα από τη μερική αναδιάταξη και τον εκσυγχρονισμό των συνεδριακών χώρων. Με σκοπό να φιλοξενήσει το ξενοδοχείο μεγάλες εκδηλώσεις, έχουν πλέον δημιουργηθεί αναβαθμισμένες αίθουσες συνεδρίων.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την ολοκλήρωση των έργων, θα προσφέρουμε σε όλους εσάς ένα ολοκαίνουργιο προϊόν, ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο για τα Ιωάννινα και την Ήπειρο αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστικής σημασίας και αξίας για εμάς τόσο κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου όσο και με τη στήριξή σας με το πέρας αυτού.

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 1886
Κατηγορίες: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα